Στο IGN είχαν την ευκαιρία να παίξουν το Pro Evolution Soccer 2011 για πρώτη φορά φέτος. Όπως ήταν αναμενόμενο σας έχουμε φέρει κι εμείς εδώ στο PSPGR τα τελευταία νέα όσον αφόρα το πώς είναι το gameplay και άλλα σημεία του παιχνιδιού.



Το πρώτο πράγμα που βλέπετε καθώς ανοίγεται το PES2011 είναι ότι έχει γίνει ένα οριστικό λίφτινγκ στην Main menu -ή στο κεντρικό μενού όπως προτιμάτε- . Αυτό βέβαια δεν ισχύει μόνο στο κεντρικό μενού αλλά σε όλες τις οθόνες του παιχνιδιού. Η διαδικασία που ο χρήστης επιλέγει στοιχεία στις οθόνες που του εμφανίζονται έχει απλουστευτεί σε μεγάλο βαθμό και φέτος θα έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιούμε ένα στυλ "drag and drop'.
Οι μικρό -αλλαγές που είχαμε συνηθίσει να κάνει πριν την έναρξη του αγώνα (στην κατηγορία τακτική του PES2010) στο ανερχόμενο PES θα είναι αρκετά πιο εύκολες μιας και κάθε φορά που πάμε να ρυθμίσουμε κάτι θα μας εμφανίζει μια οπτική αναπαράσταση της μπάλας και του αγωνιστικού χώρο και εμείς θα μετακινούμε εύκολα τις τα στοιχεία / παίκτες. Γενικά σε αυτή την κατηγορία όλα πλέον έχουν γίνει πιο οπτικά και διαισθητικά.
Μόλις είστε έτοιμη και πατήσετε εναρκτήριο λάκτισμα θα δείτε πως όλα μοιάζουν καινούργια, η είσοδος των παικτών στον αγωνιστικό χώρο καλύτερα εφέ φωτισμού οι οπαδοί φαίνεται να συμμετέχουν περισσότερο ακόμα και οι κάμερες έχουν υποστεί τροποποιήσεις, πλέον είναι πιο ρεαλιστικές ανάλογα με το στάδιο το ύψος και η γωνία της κάμερας είναι διαφορετική και αυτό σας δίνει την εντύπωση πως βλέπετε τον αγώνα LIVΕ στην τηλεόραση.
Για τους πρωτάρηδες του παιχνιδιού το ευκολότερο επίπεδο σας μαθαίνει αμέσως το πώς πρέπει να παίξετε. Από την στιγμή που ξεκινάει ο αγώνας βιώνουμε αμέσως την ελευθερία που μας παρέχει το παιχνίδι (ωστόσο αυτό δεν είναι πάντοτε σε όλες τις περιπτώσεις ένα θετικό προτέρημα). Κάθε παίκτης πλέον έχει δικό του ατομικό bar δύναμης που εμφανίζεται κάτω από τα πόδια του. Αν και ακούγεται ενοχλητικό δεν είναι αλλά προαναγγέλλει μία από τις μεγάλες αλλαγές που σας είχαμε αναφέρει. Πλέον δεν υπάρχει μεγάλη βοήθεια από το AI αναγκάζοντας έτσι τον παίκτη να προσδιορίσει ο ίδιος τι μπορεί να κάνει ο παίκτης όσων αφορά πάσες shout κάθετες και ψιλές μπαλιές.
Ωστόσο αυτή ελευθερία που προσφέρει το παιχνίδι παρουσιάζει άλλα προβλήματα. Κατά την διάρκεια που αμυνόμαστε κρατώντας το πλήκτρο Χ έχουμε τρεις επιλογές 1) κρατώντας πατημένο το Χ και τον αναλογικό μοχλό προς τον παίκτη που έχει την μπάλα αυτόματα ο παίκτης μας πιέζει τον αντίπαλο παίκτη με την μπάλα, 2) Κρατώντας απλά το Χ ο παίκτης μας θα βάλει το πόδι του για να κλέψει την μπάλα από τον αντίπαλο παίκτη ενώ 3) κρατώντας το Χ πατημένο και τον αναλογικό μοχλό προς το τέρμα μας ο παίκτης μας βάζει σώμα στον αντίπαλο παίκτη ώστε να κλέψει την μπάλα αυτό ακούγετε λίγο περίεργο και έτσι είναι γιατί ενώ κρατάτε πατημένο το Χ μπορεί να πετάξετε την μπάλα out ή να την γυρίσετε στον τερματοφύλακα.
Speed Star. To Speed Star είναι κι αυτό ένα νέο εργαλείο για τους παίκτες που υπολογίζει πόσο γρήγορα πρέπει να γίνεται η ντρίμπλα και για να ξέρετε την δυνατότητα γρηγορότερης ντρίμπλας έχουν μόνο 15 – 20 παίκτες σε όλο το παιχνίδι. Όταν έχουν την μπάλα τέτοιοι παίκτες θα αντιμετωπίσετε δυσκολία να τους κυνηγήσετε και η μόνη σας ελπίδα είναι να χρησιμοποιήσετε τις νέες προηγμένες αμυντικές κινήσεις που σας δείξαμε παραπάνω.
Επίσης οι τερματοφύλακες είναι πιο αποτελεσματικοί στο κλείσιμο γωνιών αλλά όχι και υπεράνθρωποι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να σκοράρετε με πέρασμα γύρο και μέσα στην μεγάλη περιοχή παρά απευθείας shot.
Οι διαιτητές είναι πιο δραστήριοι και δίνουν περισσότερα foul. Επίσης οι διαμάχες όπως έχουμε δει και σε προηγούμενους τίτλους για το αν μια φάση είναι πέναλτι ή όχι συνεχίζουν να υπάρχουν και είναι πιο διασκεδαστικές.
Όσων αφορά το Master League που όλοι περιμένουμε δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και δεν ήταν δυνατόν να συλλέξουμε πληροφορίες.

Συνοψίζοντας τα σημεία που μας έκαναν εντύπωση ήταν πως ο παίκτης ΑΙ ήταν αξιοπρεπής, δυναμικός σε αρκετά στοιχεία, οι τερματοφύλακες ικανοποιούσαν τις ανάγκες μας και οι διαιτητές δεν φοβούνται να βγάλουν κίτρινη ή κόκκινη κάρτα όπου χρειαστεί. Σίγουρα φέτος η KONAMI άκουσε τους οπαδούς του PES και έχει βελτιώσει αρκετά σημεία ωστόσο είναι λίγο νωρίς και απέχουμε από τα τελικά αποτελέσματα πάντως ένα είναι το κρατούμενο πως φέτος μας περιμένει ένα πολύ διαφορετικό Pro Evolution Soccer.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger