Το δεύτερο συνεχόμενο Roland Garros αλλά και η κατάρριψη του ρεκόρ παραμονής στο Νο1 του κόσμου, περνάνε από τη... Σουηδία! Ο κάτοχος του τίτλου στο Παρίσι και Βασιλιάς των courts, Ρότζερ Φέντερερ αντιμετωπίζει τον παντοδύναμο και αποφασισμένο για όλα Ρόμπιν Σόντερλινγκ στο πιο δύσκολο παιχνίδι του μέχρι τώρα στο θεσμό.


Στις 17:00 (ώρα Ελλάδος-Eurosport, Sport+) τα ρολόγια θα σταματήσουν όταν δύο εκ των πιο φορμαρισμένων τενιστών στον κόσμο, θα μονομαχήσουν στην αρένα του Philippe Chatrier για την είσοδο στα ημιτελικά του δεύτερου Grand Slam της σεζόν.
Ρότζερ Φέντερερ και Ρόμπιν Σόντερλινγκ, στο rematch του περσινού τελικού στο Γαλλικό Όπεν, θα τα δώσουν "όλα για όλα" και αναμένεται να μας χαρίσουν μια τιτάνια μάχη στην οποία, κάθε προγνωστικό ή πρόβλεψη θεωρείται παρακινδυνευμένη.
Μπορεί ο Ρότζερ Φέντερερ στις τελευταίες 23 Grand Slam διοργανώσεις να δίνει με μαθηματική ακρίβεια και συνέπεια το παρών στους "4' καλύτερους κάθε τουρνουά, ωστόσο ο 25χρονος Σουηδός επέστρεψε στο Παρίσι πιό δυνατός, πιό ώριμος, πιό έμπειρος και πιό αποφασισμένος για να κάνει την υπέρβαση κατακτώντας τον πρώτο του Major τίτλο.
Ο Ελβετός μαέστρος στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του στη γαλλική πρωτεύουσα, ήταν χαλαρός, άνετος και.. Βασιλικός ωστόσο σήμερα θα χρειαστεί να βάλει σε λειτουργία όλα εκείνα τα στοιχεία που τον έχουν καθιερώσει στις συνειδήσεις των φίλων του αθλήματος ως ο κορυφαίος όλων έχοντας απέναντί του έναν τενίστα αποφασισμένο για όλα ο οποίος δεν έχει να χάσει τίποτα, γεγονός που τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο.
Ο Φέντερερ, στην προσπάθεια που κάνει για τον 24ο συνεχόμενο ημιτελικο του σε Grand Slam που θα σημάνει και την παραμονή του στο Νο1 της ATP και μετά το Roland Garros, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των 286 εβδομάδων στην κορυφή του Πιτ Σάμπρας, θα έχει σύμμαχο την απόλυτη προϊστορία του κόντρα στον Σόντερλινγκ από τον οποίον δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα στις προηγούμενες 12 συναντήσεις τους.
Η φόρμα στην οποία βρίσκονται οι δύο σημερινοί αντίπαλοι, προμηνύει ότι θα παρακολουθήσουμε έναν τεράστιο αγώνα ο οποίος θα κριθεί στις λεπτομέρειες...
Ο Φέντερερ με νίκη επί του Σόντερλινγκ, του μοναδικού τενίστα που έχει νικήσει τον Ράφαελ Ναδάλ στο Παρίσι, πέρα από την εξασφάλιση του Νο1, σφραγίζει κατά μεγάλο ποσοστό και τη συμμετοχή του στον 5ο συνεχόμενο τελικό του στο Παρίσι καθώς ούτε ο Μπέρντιχ ούτε ο Γιούσνι (17:00GR) ενδέχεται να αποτελέσουν απειλές για τον 2ο συνεχόμενο τίτλο στη Γαλλία.
"Toν περιμένω πιο δυνατό αλλά ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω γιατί είναι πολύ δυνατός και έχει εξαιρετικό forehand, backhand και σερβίς. Αυτό μου αρέσει... Γι'αυτό έχω καλό ρεκόρ απέναντί του" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρότζερ Φέντερερ.
"Πάντα όταν παίζεις κόντρα στον Ρότζερ, έχει λίγες ελπίδες. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις λιγοστές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στο ματς γιατί δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες" δήλωσε απ'την πλευρά του ο Ρόμπιν Σόντερλινγκ
Στο σημερινό μενού υπάρχουν και οι δύο πρώτοι προημιτελικοί των γυναικών με την Καρολίν Βοζνιάκι να αντιμετωπίζει στις 15:00 στο Philippe Chatrier τη Φραντσέσκα Σκιαβόνε και την ίδια ώρα στο Suzanne Lenglen να διεξάγεται ο Ρώσικος εμφύλιος μεταξύ της Έλενα Ντεμεντίεβα και της Νάντια Πέτροβα.


Το πρόγραμμα στα δύο κεντρικά

 
Court Philippe Chatrier

15:00GR 17-Schiavone (Italy) v 3-Wozniacki (Denmark)
17:00GR 1-Federer (Switzerland) v 5-Soderling (Sweden)

 
Court Suzanne Lenglen

15:00GR 5-Dementieva (Russia) v 19-Petrova (Russia)
17:00GR 15-Berdych (Czech Republic) v 11-Youzhny (Russia)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger