federer-paris10-5_408.jpg
 Παρά την ήττα απ'τον Γκάελ Μονφίς και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, ο Ρότζερ Φέντερερ παραμένει αισιόδοξος και βέβαιος για τις δυνατότητές του ενόψει του μεγάλου ραντεβού στο Λονδίνο. Ο Ελβετός τόνισε ότι αισθάνεται πολύ καλά ενόψει του Barclays ATP World Tour Finals το οποίο περιμένει με ενθουσιασμό.

Για 4η φορά φέτος ο Ρότζερ Φέντερερ δεν κατάφερε να κερδίσει παιχνίδι στο οποίο είχε match point...

Κόντρα στον Μάρκο Παγδατή στον 3ο γύρο του Indian Wells ο "μαέστρος" είχε 3 match points, μια εβδομάδα αργότερα απέναντι στον Τόμας Μπέρντιχ στο Μαϊάμι είχε μια ευκαιρία για να τελειώσει το ματς και φυσικά στον πρόσφατο ημιτελικό του US Open με αντίπαλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Φέντερερ "σπατάλησε" δύο ακόμη ευκαιρίες στην ήττα του στα 5 σετς απ'τον Σέρβο.

Το Σάββατο ήταν η σειρά του Γκάελ Μονφίς να κερδίσει τον Ελβετό, έχοντας βρεθεί 5 φορές με την πλάτη στον τοίχο, πετυχαίνοντας μάλιστα την πρώτη του νίκη επί του κορυφαίου τενίστα μετά από πέντε σερί ήττες.

Ο Φέντερερ, μετά τον αποκλεισμό του στο Παρίσι, δεν έψαξε ούτε δικαιολογίες ούτε τα αίτια της αυτοκαταστροφικής τάσης που τον διακρίνει τη φετινή σεζόν.

"Νιώθω καλά. Παίζω καλά... Δεν ήταν άσχημο παιχνίδι σήμερα. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου. Σίγουρα αν κέρδιζα θα είχα μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσω το τουρνουά. Όμως δεν είναι αυτό το θέμα τώρα. Πρέπει να κοιτάξω το μέλλον. Πρέπει να προετοιμαστώ για το Λονδίνο" τόνισε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ ο οποίος στις 7 προηγούμενες εμφανίσεις του στο Paris Masters, δεν είχε καταφέρει να περάσει ποτέ τον προημιτελικό γύρο.

Ο Φέντερερ πρόσθεσε ενόψει του Barclays ATP World Tour Finals: "Νιώθω καλά σωματικά. Είναι καλό που ολοκλήρωσα το τουρνουά και βρίσκομαι σε πολύ καλή σωματική κατάσταση. Και ψυχολογικά είμαι καλά. Αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα. Θα επιστρέψω για λίγο στην Ελβετό και μετά θα φύγω για Λονδίνο. Είναι πολύ σημαντικό τουρνουά και πιστεύω ότι έχω πιθανότητες να το κερδίσω".

Πάντως η "γαλλική κατάρα" δεν λέει να αφήσει ήσυχο τον Φέντερερ καθώς αυτή ήταν η 3η "μεγάλη ζημιά" από Γάλλο τενίστα.

Αρχικά ο Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά είχε ανατρέψει το 1-5 games στο καθοριστικό σετ της προημιτελικής αναμέτρησης με τον Φέντερερ στο Τορόντο το 2009 ενώ λίγους μήνες αργότερα ο Ζουλιάν Μπενετό είχε αναγκάσει τον Φέντερερ σε μια απ'τις ελάχιστες ήττες του σε 2ο γύρο διοργάνωσης και πάλι στο Paris Masters.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger