Συνοπτικές Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΓΕΙΤΣ
Σενάριο: ΣΤΙΒ ΚΛΟΟΥΒΣ
Ηθοποιοί: ΝΤΑΝΙΕΛ ΡΑΝΤΚΛΙΦ , ΡΟΥΠΕΡΤ ΓΚΡΙΝΤ , ΜΑΓΚΙ ΣΜΙΘ , ΕΜΑ ΓΟΥΑΤΣΟΝ , ΡΕΙΦ ΦΑΙΝΣ , ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΝΑΜ ΚΑΡΤΕΡ , ΜΙΡΑΝΤΑ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣΟΝ , ΤΙΜΟΘΙ ΣΠΑΛ , ΑΛΑΝ ΡΙΚΜΑΝ , ΤΖΟΥΛΙ ΓΟΥΟΛΤΕΡΣ , ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΡΙΦΙΘΣ , ΜΠΡΕΝΤΑΝ ΓΚΛΙΣΟΝ , ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΘΙΟΥΛΙΣ
Διάρκεια: 146 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010
Χρονολογία παραγωγής: 2010
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΕΚΚΡΕΜΕΙ
Κριτική κοινού: ***** (158 ψήφοι)

Περίληψη

Το 1ο Μέρος ξεκινά με τον Χάρι, τον Ρον και την Ερμιόνη να εξορμούν για την επικίνδυνη αποστολή της ανίχνευσης και καταστροφής του μυστικού αθανασίας του Βόλντεμορτ – των Πεμπτουσιωτών. Χωρίς την καθοδήγηση των καθηγητών τους ή την προστασία του Καθηγητή Ντάμπλντορ, για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να στηριχτούν ο ένας στον άλλο. Οι Σκοτεινές Δυνάμεις όμως, απειλούν να τους καταστρέψουν. Στο μεταξύ, ο κόσμος της μαγείας έχει μετατραπεί σε έναν πολύ επικίνδυνο τόπο για τους εχθρούς του Σκοτεινού Άρχοντα. Ο πόλεμος που τόσο πολύ φοβούνταν όλοι, έχει ξεσπάσει και οι Θανατοφάγοι του Βόλντεμορτ καταλαμβάνουν το Υπουργείο Μαγείας και το Χόγκουαρτς, τρομοκρατώντας και συλλαμβάνοντας όποιον τολμήσει να προβάλει την οποιαδήποτε αντίρρηση ή αντίσταση. Αυτό όμως που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν και το οποίο έχει τεράστια αξία για τον Βόλντεμορτ είναι άλλο: ο Χάρι Πότερ. Ο Εκλεκτός γίνεται το θήραμα καθώς οι Θανατοφάγοι των κυνηγούν προκειμένου να τον οδηγήσουν ενώπιον του Βόλντεμορτ... ζωντανό. Η μόνη ελπίδα του Χάρι είναι να βρει τους Πεμπτουσιωτές πριν τους βρει ο Βόλντεμορτ. Όσο αναζητά στοιχεία, ανακαλύπτει μια παλιά και σχεδόν ξεχασμένη ιστορία – τον θρύλο των Κλήρων του Θανάτου, ο οποίος αν αποδειχθεί ότι αληθεύει, μπορεί να χαρίσει στον Βόλντεμορτ την υπέρτατη δύναμη που αναζητά. Ο Χάρι όμως, δεν γνωρίζει ότι το μέλλον του έχει χαραχτεί λόγο του παρελθόντος του, όταν εκείνη την μοιραία ημέρα έγινε "το Αγόρι Που Έζησε". Άντρας πλέον, ο Χάρι Πότερ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην αποστολή για την οποία προετοιμάζεται από την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στο Χόγκουαρτς: την τελική μάχη με τον Βόλντεμορτ.
EXTRA!

O ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ: ΜΕΡΟΣ Α' ΟΙ ΠΡΟΠΩΛΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΑ VILLAGE CINEMAS!

Εξασφαλίστε σήμερα τα εισιτήριά σας για το πρώτο μέρος του επικού φινάλε:
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της ιστοσελίδας www.villagecinemas.gr κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "BOOK NOW"
  • Τηλεφωνικά στο 210 810 8080 & στο 801 100 9191
  • Σε όλα τα ΤΑΜΕΙΑ των VILLAGE CINEMAS
  • Σε όλα τα καταστήματα "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" & "PUBLIC"
"Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου" φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή του Ντέιβιντ Γέιτς, ο οποίος είχε αναλάβει επίσης τα "Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα" και "Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ". Ο Ντέιβιντ Χέιμαν, ο παραγωγός όλων των ταινιών Χάρι Πότερ, ανέλαβε την παραγωγή και αυτής της ταινίας σε συνεργασία με τον Ντέιβιντ Μπάρον. Ο σεναριογράφος Στιβ Κλοβς προσάρμοσε το σενάριο που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.
Επικεφαλής του καστ είναι ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο Ρούπερτ Γκριντ και η Έμμα Γουότσον στους ρόλους των Χάρι Πότερ, Ρον Ουέσλι και Ερμιόνης Γκρέιντζερ που τους καθιέρωσαν.
Στην ταινία επίσης συμπρωταγωνιστούν οι Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπερτ Κόλτρεϊν, Τομ Φέλτον, Ρέιφ Φάινς, Μπρένταν Γκλίσον, Ρίτσαρντ Γκρίφιθς, Τζον Χερτ, Ελεν ΜακΚρόρκι, Μπιλ Νάιγκι, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Άλαν Ρίκμαν, Μάγκι Σμιθ, Τίμοθι Σπαλ, Ιμέλντα Στόντον, Ντέιβιντ Θιούλις, Τζούλι Γουόλτερς και Μπόνι Ράιτ.
Η Warner Bros. Pictures παρουσιάζει την ταινία "Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου", μια παραγωγή της Heyday Films που αποτελεί την τελευταία πράξη του πιο πετυχημένου κινηματογραφικού franchise όλων των εποχών. Η ταινία "Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος 1ο" αναμένεται στις αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου 2010 ενώ το δεύτερο μέρος στις 15 Ιουλίου 2011.
Επίσημο Site:
http://harrypotter.warnerbros.com/harrypotterandthedeathlyhallows/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger