Η ΔΑΕΜ υποστηρίζει για 3η συνεχή χρονιά το Δήμο Αθηναίων στη διοργάνωση του Athens Digital Week, του φεστιβάλ τεχνολογίας που πραγματοποιείται 7-10 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, η ΔΑΕΜ θα υποδέχεται το κοινό σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ένα σύγχρονο περίπτερο με web corner που θα προσφέρει τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να σερφάρουν στο internet με πολύ υψηλές ταχύτητες.

Οι εκπρόσωποι της ΔΑΕΜ θα είναι στη διάθεση του κοινού να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σε ότι αφορά την τεχνολογία, και στην εφαρμογή των ψηφιακών υπηρεσιών στο Δήμο Αθηναίων. Ταυτόχρονα, η ΔΑΕΜ υποστηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην ενότητα City Of Athens Zone, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, από τις 15:00 μέχρι τις 17:30.

Η ενότητα  City Of Athens Zone είναι μια ανοιχτή συζήτηση και παρουσίαση σχετικά με τις ψηφιακές τεχνολογίες και την αυξανόμενη εφαρμογή τους στη κοινωνία μας, στην οποία οι πρεσβευτές των νέων τεχνολογιών θα τις παρουσιάσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις με το κοινό. Η City of Athens Zone χωρίζεται σε 3 θεματικές ενότητες.

Η 1η θεματική με τίτλο «dot.athens – Η ταυτότητα της Αθήνας στο διαδίκτυο», με ομιλητές τους κκ. Κωνσταντίνο Γιαννάτο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΑΕΜ, Χαρά Μάμαλη, Δικηγόρο, Ειδικό Συνεργάτη ΕΕΤΤ και Δημήτρη Γαλλόπουλο, Συνεργάτη της ΔΑΕΜ.

Η 2η θεματική έχει τίτλο «Ο ψηφιακός δήμος πέραν των υπηρεσιών του 5ου επιπέδου», στην οποία θα μιλήσει ο κ. Κωνσταντίνος Λαμπρινούδης, Γενικός Διευθυντής της ΔΑΕΜ, ο κ. Δημήτρης Λιούλιας, Συνεργάτης της ΔΑΕΜ και η κα Pilar Santamaria, Business Development Manager της Cisco.

Στη 3η θεματική του City of Athens Zone, η ΔΑΕΜ διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «ΣΚΕΨΟΥ: Τελικά είναι όμορφη η ζωή στην πόλη…».

Κεντρικό θέμα της Ημερίδας, που έχει χαρακτήρα ανοιχτής συζήτησης, είναι η συμβολή της τεχνολογίας στην βελτίωση της ζωής μας στην πόλη. Την Ημερίδα θα ανοίξει η Πρόεδρος της ΔΑΕΜ, κα Κατερίνα Κατριβάνου, η οποία θα μιλήσει για τις διευκολύνσεις που παρέχει η τεχνολογία στην εξυπηρέτηση των πολιτών στην καθημερινότητά τους .

Στην συνέχεια, θα αναλυθούν οι εξής θεματικές ενότητες που αφορούν:

Τεχνολογία & Ενημέρωση

Τεχνολογία & Περιβάλλον

Τεχνολογία & Τέχνη

Τεχνολογία & Διασκέδαση

Τεχνολογία & Αθλητισμός

Στην ενότητα  Τεχνολογία και Ενημέρωση, θα μιλήσει ο κύριος Γιάννης Παπαγεωργίου, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός του ΑΘΗΝΑ 9.84, ο οποίος θα συντονίσει και την συζήτηση.

Για την συσχέτιση Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος , θα τοποθετηθεί ο κύριος Νικόλας Κουρέτας, διακεκριμένος αρχιτέκτων – μηχανικός και τέως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΟΑΣΑ, ο οποίος θα αναλύσει την συμβολή της τεχνολογίας στους οικολογικούς τρόπους μετακίνησης.

Στην ενότητα Τεχνολογία & Τέχνη ενότητα, θα μιλήσει ο κύριος Τάσος Βρεττός, φωτογράφος, ο οποίος θα περιγράψει τον τρόπο εφαρμογής των νέων τεχνολογιών στην φωτογραφία και στις τέχνες γενικότερα.

Ο κύριος Νίκος Αθηναίος, αρχισυντάκτης του περιοδικού PC WORLD, θα μυήσει το κοινό στον κόσμο των νέων τεχνολογιών και πως αυτές κατακλύζουν τον ελεύθερο χρόνο μας και δημιουργούν νέους τρόπους διασκέδασης.

Τέλος, στην ενότητα Τεχνολογία και Αθλητισμός, θα τοποθετηθεί ο κύριος Κώστας Ντάλτας, Business Development Manager του «24 Media» μιλώντας για την συμβολή της τεχνολογίας στον αθλητισμό.

Η ΔΑΕM

Η ΔΑΕΜ «Δήμος Αθηναίων Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και
Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ» (ΔΑEΜ – www.daem.gr) είναι η παλαιότερη και
σημαντικότερη εταιρεία πληροφορικής στο χώρο των ΟΤΑ, καθώς λειτουργεί από το 1983.

Αποτελεί τη μετεξέλιξη της ανάλογης δημοτικής επιχείρησης του Δήμου Αθηναίων, ενώ κύριοι μέτοχοί της είναι ο Δήμος Αθηναίων και η Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ). Κατέχει ιδιαίτερα σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη πληροφοριακών έργων για τους ΟΤΑ, στο πελατολόγιό της δε, περιλαμβάνεται πλήθος φορέων και Δήμων από όλη την Ελλάδα. Διαθέτει δυναμικό με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο κατάρτισης και σύγχρονες υποδομές συστημάτων πληροφορικής και επικοινωνιών και είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  

CITY OF ATHENS - TALK ZONE

Παρασκευή 8/10 (15:00-17:30)

14:50-15:00: Προσέλευση

15:00-15:05: Χαιρετισμός ADW, Κ. Κατριβάνου, Δημοτική Σύμβουλος  Δ.Α., Πρόεδρος ΔΑΕΜ

Συντονισμός, Κ. Γιαννάτος, Διευθύνων Σύμβουλος  ΔΑΕΜ

15:05-15:45: Θεματική 1η «dot.Athens - H TAYTOTHTA THΣ ΑΘΗΝΑΣ  ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ»,

Κ. Γιαννάτος, Διευθύνων  Σύμβουλος ΔΑΕΜ,
Χ. Μάμαλη, Δικηγόρος Ειδικός  Συνεργάτης ΕΕΤΤ,
Δ. Γαλλόπουλος, Συνεργάτης ΔΑΕΜ

15:45-15:50: Διάλειμμα

15:50-16:30: Θεματική 2η «Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣ

ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 5ου ΕΠΙΠΕΔΟΥ»,

Κ. Λαμπρινούδης, Γενικός Διευθυντής ΔΑΕΜ,

Δ. Λιούλιας, Συνεργάτης ΔΑΕΜ,

Pilar Santamaria, Business Development Manager,

Borderless Networks, Cisco

16:30-16:35: Διάλειμμα

16:40-17:30: Θεματική 3η «Σκέψου: Τελικά είναι όμορφη η ζωή  στην πόλη…»

Γ. Παπαγεωργίου, Δημοσιογράφος

Ν. Κουρέτας, Αρχιτέκτων-Μηχανικός

Τ. Βρεττός, Φωτογράφος

Ν. Αθηναίος, Δημοσιογράφος

Κ. Ντάλτας, Δημοσιογράφος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger