federer-djokovic10-1_408.jpg

Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς έχουν κτίσει τη δική τους αντιπαλότητα τα τελευταία χρόνια στο tour και ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο στο σπουδαίο rivalry αναμένεται να παιχτεί το Σάββατο στον μεταξύ τους ημιτελικό του Shanghai Masters. Νωρίτερα ο Μάρει αναμένεται να κλείσει θέση στον μεγάλο τελικό κόντρα στον Μονάκο!

Οι δύο πιο φορμαρισμένοι τενίστες στη Σανγκάη, Τζόκοβιτς και Φέντερερ, αναμένεται να μας χαρίσουν μια σπουδαία μονομαχία με φόντο το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό του προτελευταίου Masters της σεζόν.

Οι δυο μεγάλοι πρωταθλητής διανύουν περίοδο εντυπωσιακής φόρμας και έχουν κυριαρχήσει απόλυτα των αντιπάλων που αντιμετώπισαν μέσα στην εβδομάδα ενώ έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από τις 16 προηγούμενες αναμετρήσεις τους, η μια πιο συναρπαστική από την άλλη με αποκορύφωμα το τελευταίο ραντεβού τους πριν ένα μήνα στη Νέα Υόρκη.

Εκεί, για τα ημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν, ο Τζόκοβιτς με περίσσιο θράσος έσωσε δύο match points του Φέντερερ και έφτασε στη νίκη με 7-5 στο 5ο και καθοριστικό σετ, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό στον οποίον ηττήθηκε από τον αήττητο, εκείνη την εποχή, Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Φέντερερ έχει αποδείξει ότι δεν ξεχνάει τις οδυνηρές ήττες του και πιο εύστοχο παράδειγμα είναι η επιβλητική χθεσινή νίκη επί του Ρόμπιν Σόντερλινγκ στους προημιτελικούς όπου ο Ελβετός διέσυρε με 6-1, 6-1 τον Σουηδό ο οποίος είχε βάλει τέλος στο εκπληκτικό σερί του μαέστρου με τους 23 συνεχόμενους Grand Slam ημιτελικούς, στους "8" του φετινού Roland Garros.

Φέντερερ και Τζόκοβιτς θα συναντηθούν για 17η φορά με τον Ελβετό να προηγείται 10-6 στις νίκες...

"Mε τον Ρόμπιν ήταν γρήγορο ματς αλλά με τον Νόβακ θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα είναι ένα παιχνίδι τακτικής και φυσικής κατάστασης με περισσότερα ράλι και μεγαλύτερο ενδιαφέρον" δήλωσε ο Φέντερερ μετά την άνετη νίκη επί του Σόντερλινγκ την Παρασκευή και ενόψει της αναμέτρησης με τον Τζόκοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Νόλε δήλωσε: "Πρέπει να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι μου. Αν παίξω όπως παίζω πρόσφατα, τότε έχω καλές πιθανότητες".

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00GR με τηλεοπτική μετάδοση απ'το Novasports4 ενώ σε όσους δεν έχουν συνδρομητική τηλεόραση, η BET365 τον προσφέρει εντελώς δωρεάν, με τη δημιουργία απλά ενός λογαριασμού (πατήστε εδώ).

Λίγο νωρίτερα (11:30GR-Νοvasports4, Live Streaming) o Άντι Μάρει καλείται να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που τον θέλουν φαβορί στην αναμέτρηση με τον εξαιρετικό Χουάν Μονάκο ο οποίος προέρχεται από εντυπωσιακές νίκες...

Σάββατο 16/10: Ημιτελικά Shanghai Masters
11:30GR 4-Murray (G.Britain) vs Monaco (Argentina)
15:00GR 2-Djokovic (Serbia) vs 3-Federer (Switzerland)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger