Ο Andy Murray βρήκε ξανά μεγάλη φόρμα και νίκησε μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση το πρώην νούμερο ένα στον κόσμο Roger Federer με 6-3 6-2 στον τελικό του Shanghai Masters. Ο αγώνας 'στράβωσε΄για τον Federer από το πρώτο κιόλας game του παιχνιδιού όταν και ο Βρεττανός πέτυχε break το οποίο κατάφερε να το κράτησει μέχρι και το τέλος του σετ, εκεί που τα διπλασίασε για να κάνει το 6-3 και να πάρει το προβάδισμα στο παιχνίδι.
Ο Murray κατάφερε να αναμείξει το παιχνίδι του με διάφορα χτυπήματα και να ξεφύγει από το μονότονο αμυντικό του στυλ, κάτι που προβλημάτισε τον Ελβετό, όπως και η ικανότητά του να βγάζει άμυνα σε φαινομενικά αδύνατες καταστάσεις. Ο Σκωτσέζος με την πειστική του αυτή απόδοση δείχνει πως βαδίζει στο σωστό δρόμο προς την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου Grand Slam που είναι ο μεγάλος του στόχος.
«Έπαιξα το καλύτρο τένις μου", δήλωσε ο Murray. "Θα πρέπει πάντα να το κάνεις αυτό για να νικήσεις τον Roger, κάτι που έκανα. Κατάφερα να το κάνω αυτό το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδος."
Σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιου τα έξι break points pου κατάφερε να σώσει ο Murray, τέσσερα από αυτά στα δύο πρώτα service games του Σκωτσέζου όπου ο Federer δε κατάφερε να πάρει κεφάλι. Αντίθετα ο Murray στην πρώτη του ευκαιρία 'έσπασε' τον Ελβετό για να πάρει προβάδισμα με 3-1. Ο Murray κέρδισε το 56% των πόντων του σε δεύτερο σερβίς. Συγκρινόμενο με το 24% του Φέντερερ, ήταν ένας βασικός λόγος πίσω από του Murray τη νίκη.
"Ο Andy είχε ένα εξαιρετικό τουρνουά», είπε ο πάντα μεγαλόψυχος Φέντερερ. "Νόμιζα ότι ο Andy έπαιξε σπουδαία σήμερα. Δεν μου έδωσε πολλές ευκαιρίες."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger