Μιλώντας σε σύσκεψη με επενδυτές, ο Steve Jobs εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ανταγωνισμού, μιλώντας με σκληρά λόγια για τα επερχόμενα tablets μικρών διαστάσεων. Σχολιάζοντας τα επερχόμενα 7-ιντσα tablets της Dell και της Samsung, ο Jobs είπε επί λέξει: "[...] τα 7-ιντσα tablets θα πεθάνουν πριν καν εμφανιστούν. Είναι πάρα πολύ μικρά και οι κατασκευαστές τους θα πάρουν ένα οδυνηρό μάθημα".

Ο Jobs έκανε, επίσης, εκτενή αναφορά στα smartphones και φυσικά δεν έχασε ευκαιρία να ρίξει τα καρφιά του στη Google και τη RIM. Για την τελευταία, σημείωσε ότι το iPhone ξεπέρασε σε πωλήσεις τα BlackBerry τους τελευταίους μήνες και πρόσθεσε ότι "δεν τους βλέπω να μας πιάνουν στο προσεχές μέλλον". Στη συνέχεια, πέρασε στο Android της Google, το οποίο χαρακτήρισε "κατακερματισμένο λειτουργικό".

Είναι γνωστό ότι το ύφος και η επιχειρηματολογία του Jobs περιλαμβάνουν γενναίες δόσεις ειρωνείας και επιθετικότητας, ωστόσο αυτή τη φορά ο ηγέτης της Apple ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν είναι, βέβαια, σύμπτωση το γεγονός ότι η μετοχή της Apple κατρακύλησε τη Δευτέρα, καταγράφοντας απώλειες της τάξης του 6%. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πτώση από το 2008 και οφείλεται στην απογοήτευση που προκάλεσαν τα στοιχεία για τις πωλήσεις του iPad.

Η εταιρεία διέθεσε 4,19 εκατομμύρια iPad στο τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού έτους, ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις έβαζαν τον πήχη στα 5 εκατομμύρια. Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, το πρόβλημα δεν είναι η μειωμένη ανταπόκριση του κοινού, αλλά η αδυναμία της Apple να ανταποκριθεί στη ζήτηση. Όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία θα λύσει αυτό το πρόβλημα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και άρα θα είναι πανέτοιμη για την εορταστική περίοδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger