nadal-smile10_408.jpg
Ανάμεσα στις 49 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, ξεχωρίζει αυτή του μαχητή των courts, Ράφαελ Ναδάλ. Ο Ισπανός που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, αναδείχθηκε δεύτερος αθλητής από τους αναγνώστες του askmen.com, ξεπερνώντας παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου.

Σύμφωνα με δημοψήφισμα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας η οποία έχει πάνω από 16 εκατομμύρια μοναδικές επισκέψεις το μήνα, ο Ναδάλ όχι μόνο είναι ανάμεσα στους 49 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή για το 2010 αλλά κατέχει την 15η θέση της σχετικής λίστας ενώ είναι ο δεύτερος αθλητής πίσω απ'τον quarterback της Νέας Ορλεάνης, νικήτριας του φετινού SuperBowl, Ντριου Μπρις που βρίσκεται στην 6η θέση.

Ο Ράφα είναι ψηλότερα από σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου αθλητισμού όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς (17ος), αστέρια του Χόλιγουντ όπως οι Τζορτζ Κλούνει (18ος) και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (43ος), ακόμα κι απ'τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα (21ος)!

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο πολυτάλαντος Τζον Στιούαρτ ενώ στη 2η ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

Το askmen, μεταξύ άλλων, γράφει για τον Ναδάλ: "Ο Ράφαελ Ναδάλ ξέφυγε ολοκληρωτικά από τη σκιά του Ρότζερ Φέντερερ. Με τρεις Grand Slam τίτλους αυτή τη χρονιά, μεταξύ των οποίων και το πρώτο του Αμερικανικό Όπεν που τον έκανε μόλις τον 7ο τενίστα στην ιστορία του αθλήματος που συμπλήρωσε το Grand Slam καριέρας, ο Ναδάλ σφράγισε την 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και βαδίζει προς το ρεκόρ του Φέντερερ με τους 16 Majors. Σε μια από τις μεγαλύτερες αντιπαλότητες στον αθλητικό χώρο, είναι πλέον σαφές ότι ο Ναδάλ έχει ξεπεράσει τον Ελβετό ομόλογό του.

Ο πάντα ταπεινός 24χρονος Ισπανός, επιμένει ότι μέχρι να κερδίσει περισσότερα Grand Slam απ'τον Φέντερερ, πάντα θα είναι ο δεύτερος καλύτερος. Είναι αυτό το είδος της μετριοφροσύνης που χαρακτηρίζει τον Ναδάλ ο οποίος κέρδισε φέτος πάνω από 10εκ. δολάρια από τα τουρνουά.

Θεωρείται ο "Βασιλιάς του χώματος" και διαθέτει ορισμένα φονικά όπλα. Είναι ικανός να κερδίσει οποιονδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Ο τύπος αγωνίζεται με απερίσκεπτη ένταση και τον αγαπάμε γι'αυτό, όμως η τενοντίτιδα στα γόνατα είναι το αποτέλεσμα. Είναι το μοναδικό που στέκεται μεταξύ του Ράφαελ Ναδάλ και του τίτλου του "Κορυφαίου τενίστα όλων των εποχών"!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger