federer-murray10-3_408.jpg 
Δύο μήνες μετά το τελευταίο ραντεβού τους στον τελικό του Toronto Masters, Ρότζερ Φέντερερ και Άντι Μάρει θα διασταυρώσουν και πάλι τις ρακέτες τους στον μεγάλο Κυριακάτικο (11:30GR) τελικό του Shanghai Masters με τον Ελβετό να ψάχνει (νέα) εκδίκηση για την ήττα στον Καναδά και τον Βρετανό την επέκταση του ρεκόρ του κόντρα στον Βασιλιά.

Για τρίτη φορά φέτος και μάλιστα σε τελικό, θα συναντηθούν οι Φέντερερ και Μάρει. Στη Μελβούρνη χαμογέλασε ο Ελβετός κατακτώντας τον 16ο Grand Slam τίτλο του ενώ στο Τορόντο τον περασμένο Αύγουστο ήταν η σειρά του Σκωτσέζου πρωταθλητή να πετύχει την 7η νίκη του απέναντι στον Φέντερερ σε σύνολο 12 αναμετρήσεων.

Το 13ο ραντεβού των δύο μεγάλων τενιστών θα δοθεί στην μακρινή Κίνα και στο επιβλητικό Qi Zhong Stadium της Σανγκάης με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο του προτελευταίου Masters της σεζόν, το πρωί της Κυριακής (11:30GR-Novasports4-Live Streaming) στον τελικό του Shanghai Rolex Masters!

Τόσο ο Φέντερερ όσο και ο Μάρει, έφτασαν με σχετική άνεση στον τελικό της Κυριακής, χωρίς να χάσουν σετ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Στους ημιτελικούς του Σαββάτου, ο Ελβετός πραγματοποίησε μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση νικώντας με 7-5, 6-4 τον Νόβακ Τζόκοβιτς ενώ ο Μάρει δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον πρωτάρη Χουάν Μονάκο του οποίου επικράτησε με 6-4, 6-1.

Ο Φέντερερ ο οποίος είναι ο πρώτος στις νίκες στα τουρνουά της συγκεκριμένης σειράς με 221 θετικά αποτελέσματα, θα προσπαθήσει να προσθέσει τον 18ο Masters τίτλο στην τροπαιοθήκη του, θέλοντας να ισοφαρίσει τον Ράφαελ Ναδάλ που είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο Μάρει έχει 5 τίτλους Masters έχοντας πανηγυρίσει τον τελευταίο του πριν δύο μήνες στο Τορόντο.

Φέντερερ και Μάρει μας είχαν χαρίσει ένα από τα συγκλονιστικότερα παιχνίδι των τελευταίων χρόνων στο ίδιο γήπεδο, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Masters Cup το 2008, στην τελευταία χρονιά που το γκλάμουρ event των 8 καλύτερων διεξήχθη στη Σανγκάη. Σε εκείνο το ματς ο Μάρει είχε κάμψει την αντίσταση του Φέντερερ με 7-5 στο καθοριστικό σετ, με τον Ελβετό να παίζει με πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη το οποίο όμως δεν τον εμπόδισε ιδιαίτερα να παίξει ένα από τα καλύτερα τένις του, κερδίζοντας τον παγκόσμιο θαυμασμό για την συγκλονιστική του προσπάθεια...

"Μου αρέσει όταν αντιμετωπίζω τον Ρότζερ. Είναι μεγάλη εμπειρία η κάθε μας συνάντηση" δήλωσε ο Μάρει μετά τη νίκη επί του Μονάκο ενώ αργότερα ο Βρετανός πρόσθεσε: "Όταν παίξαμε στον τελικό του Τορόντο, ήμουν πολύ πιο επιθετικός και δεν του έδωσα πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο σερβίς μου. Αυτό πρέπει να κάνω και τώρα αν θέλω να τον κερδίσω..."

Κυριακή 17/10: Τελικός Shanghai Masters
11:30GR 3-Federer (Switzerland) vs 4-Murray (Great Britain)

SHANGHAI MASTERS DRAW

Federer VS Djokovic Video

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger