Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 0-1 (videos)

Το γκολ του Μόνχε με το οποίο ο καλοδουλεμένος Ολυμπιακός Βόλου πέρασε από το ΟΑΚΑ (0-1), άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στον Παναθηναϊκό. Σοβαρά επεισόδια από τους εξαγριωμένους οπαδούς των "πρασίνων" μετά το σφύριγμα της λήξης.
Η εικόνα του αγώνα: Άγχος, νευρικότητα, βιασύνη. Τα τρία στοιχεία που χαρακτήρισαν τον Παναθηναϊκό του πρώτου ημιχρόνου. Τον Παναθηναϊκό που έκανε μόλις δύο σουτ προς την εστία, όσα έκανε και ο -θεωρητικά αδύναμος- Ολυμπιακός Βόλου. Και το αστείο είναι ότι βλέποντας την αρχική ενδεκάδα, με Χριστοδουλόπουλο, Νίνη, Λέτο και Σισέ, περίμενες έναν πιο παραγωγικό Παναθηναϊκό από αυτό το συνονθύλευμα που είδαμε στο πρώτο μέρος.
Καμία τακτική, κανένα σχέδιο, καμία έμπνευση. Μόνο ο Σεϊταρίδης είχε κάποιες εκλάμψεις και προσπαθούσε να κάνει κάτι και φυσικά ο Σισέ, ο οποίος με το γνωστό του πάθος σήκωνε την ομάδα στις πλάτες του, αλλά ήταν μόνος εναντίον έντεκα. Εξάλλου αυτός ήταν που έχασε τη σημαντικότερη ευκαιρία του τριφυλλιού μετά από κάθετη μπαλιά του Λέτο. Τη μοναδική σε 94 λεπτά!
Από την άλλη πλευρά, ο καλοδουλεμένος Ολυμπιακός Βόλου έπαιζε ορθολογικά και με σωστή άμυνα κρατούσε τους κίνδυνους μακριά από την εστία του Γιακούποβιτς. Παράλληλα, οι παίκτες του Τσιώλη έψαχναν τις αντεπιθέσεις για να χτυπήσουν την ευάλωτη άμυνα των γηπεδούχων.

Διαβάστε ειδικά για τον Παναθηναϊκό στα prasinanea.gr
Στο δεύτερο μέρος αφού πρώτα ξεπεράσαμε το σοκ της αλλαγής του Νίνη με τον Ιωαννίδη (μόνο ο Φερέιρα ξέρει τι ήθελε να πετύχει με αυτή), είδαμε έναν Παναθηναϊκό χειρότερο του πρώτου! Καμία βοήθεια από τα ατού του, ο Σισέ αποκλεισμένος και ο Πορτογάλος προπονητής να κάνει το δικό του έργο πιο δύσκολο, αφού θέλησε να φορτώσει την επίθεση με τον Πετρόπουλο (σωστό αν τελείωνε εδώ η πρόταση), αλλά δεν άλλαξε το σύστημα περνώντας δεξιά τον Σισέ! Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε καταλάβει πλέον πως είχε τη μεγάλη ευκαιρία να φύγει με ένα καλύτερο αποτέλεσμα από την ισοπαλία. Το πέτυχε στο 78ο λεπτό με το γκολ του Μόνχε και κατάφερε με χαρακτηριστική ευκολία να κρατήσει το 0-1 απέναντι σε μία ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος.
Το κλειδί του αγώνα:
Ο Παναθηναϊκός βραχυκυκλώθηκε, δεν είχε καθαρό μυαλό και ο Φερέιρα δυσκόλεψε ακόμα περισσότερα τα πράγματα με αποτέλεσμα το γκολ του Μόνχε να έρθει ως φυσιολογική εξέλιξη.
Ο αδύναμος κρίκος:
Άπαντες πλην του Τζιμπρίλ Σισέ και φυσικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος μπέρδεψε ακόμα και τους ίδιους τους παίκτες του με τις αλλοπρόσαλλες επιλογές του.
MVP:
Ο Σάκης Τσιώλης έχει δουλέψει μια ομάδα ικανή για κάθε αποτέλεσμα κόντρα στους μεγάλους. Δεν είναι τυχαίο ό,τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου.


ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
2ο λεπτό: Σκληρό φάουλ του Μητρόπουλου στον Λέτο. Ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν είδε ούτε κίτρινη! Δείτε εδώ το φάουλ.
16ο λεπτό: Ο Μόνχε έκανε κάθετη πάσα στον Μαρτίν αλλά εκείνος δεν κατάφερε να βρει στόχο, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τζόρβα.
20ο λεπτό: Σέντρα του Σεϊταρίδη από τα δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Γιακούποβιτς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Δείτε εδώ την φάση.
26ο λεπτό: Κάθετη του Λέτο στον Σισέ, το σουτ του οποίου έδιωξε δύσκολα ο Γιακούποβιτς. Δείτε εδώ την φάση.
63ο λεπτό: Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι "ερυθρόλευκοι" βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Μαρτίν έκανε το σουτ και ο Τζόρβας με δύσκολη επέμβαση έδιωξε τη μπάλα. Δείτε εδώ την φάση.
78o λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Ούμπιντες έκανε το σουτ από τα δεξιά, ο Τζόρβας απέκρουσε, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Μόνχε, ο οποίος σούταρε εύστοχα (0-1). Δείτε εδώ το γκολ του Ολυμπιακού Βόλου.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ: Δ.ΓΚΑΓΚΑΣ, Ν.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός:

Αλέξανδρος Τζόρβας, Στέργος Μαρίνος (73' Λουίς Γκαρσία), Νίκος Σπυρόπουλος, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Γιόσου Σαριέγκι, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Σωτήρης Νίνης (46' Γιώργος Ιωαννίδης), Κώστας Κατσουράνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (65' Αντώνης Πετρόπουλος), Τζιμπρίλ Σισέ, Σεμπαστιάν Λέτο

Ολυμπιακός Βόλου:

Έλντιν Γιακούποβιτς, Πέτερ Ντολεζάι, Λεάντρο Άλβαρεζ, Ζόλταν Σζέλεσι, Καλίφα Σανκαρέ, Γιάννης Ζαραδούκας, Παύλος Μητρόπουλος, Κώστας Καπετάνος (62' Μάριο Μπρέσκα), Χαβιέ Ούμπιντες, Χουάν Εντουάρντο Μαρτίν (92' Στάθης Ρόκας), Βιθέντε Μόνχε (83' Χαβιέ Τομάς)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger