federer-nadal10-15_408.jpg
Για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες, οι Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ βρέθηκαν αντιμέτωποι για καλό σκοπό. Μετά το "Match for Africa" στη Ζυρίχη την Τρίτη, οι δύο κορυφαίοι τενίστες στον κόσμο γέμισαν και το Caja Magica της Μαδρίτης, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τα λεφτά για τα άπορα παιδιά.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό διήμερο που πρόσφεραν οι δύο σπουδαιότεροι πρεσβευτές του τένις.

Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ, διέκοψαν την χειμερινή τους προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν και για δύο ημέρες βγήκαν στα courts προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για τα ιδρύματά τους τα οποία βοηθούν άπορα παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και τον αθλητισμό.

Έτσι, μετά το σπουδαίο φιλικό στην Hallenstadion Arena της Ζυρίχης όπου μάζεψαν περίπου 2εκ. ευρώ, οι δύο μεγάλοι τενίστες γέμισαν ασφυκτικά και το Μαγικό Κουτί (Caja Magica) της Μαδρίτης το βράδυ της Τετάρτης ενισχύοντας το Rafael Nadal Foundation στο παιχνίδι που είχε τίτλο "Joining Forces for the Benefit of Children".

Το σκορ, όπως και στον πρώτο αγώνα, έπαιξε τον τελευταίο ρόλο με τον Ράφαελ Ναδάλ να επιβεβαιώνει... τα προγνωστικά επικρατώντας με 7-6, 4-6, 6-1 του Φέντερερ.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε μια μικρή τελετή, με τον Ναδάλ να δηλώνει: "Για μένα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα σήμερα. Είμαι αρκετά τυχερός που μπορώ να κάνω αυτό που αγαπάω περισσότερο, να παίζω τένις και την ίδια στιγμή μέσα απ'το ίδρυμά μου, να βοηθάω παιδιά που δεν ήταν τόσο τυχερά.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Ρότζερ που ήρθε εδώ και υποστήριξε το ίδρυμά μου. Το έκανα και εγώ χθες και είμαστε χαρούμενοι και οι δύο που καταφέραμε να μαζέψουμε πολλά λεφτά για τα παιδιά. Γνωρίζω ότι αυτό που κάναμε χθες και σήμερα δεν θα σώσει τον κόσμο αλλά ήταν μια μικρή βοήθεια και πλέον όλοι είμαστε πεποισμένοι ότι μπορούμε να βοηθήσουμε για να αλλάξουμε έστω και λίγο την κατάσταση".

Στο κεντρικό court του Caja Magica όπου στήθηκε ένα hard court και όχι χωμάτινο court όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι, έδωσε το παρών η βασιλική οικογένεια καθώς και ο διάσημος Ισπανός σκηνοθέτης, Πέντρο Αλμοδοβάρ.

"Επιστρέφω απ'τη Μαδρίτη με σπουδαίες αναμνήσεις. Είχα μια υπέροχη ημέρα εδώ στη Μαδρίτη όπου έπαιξα για το ίδρυμα του Ράφα. Ευχαριστώ τον Ράφα και την οικογένειά του για την εξαιρετική φιλοξενία" δήλωσε λίγο αργότερα μέσω του facebook ο Ρότζερ Φέντερερ.

Φέντερερ και Ναδάλ θα κάνουν μαζί πρωτοχρονιά, όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια, αγωνιζόμενοι στο exhibition τουρνουά στο Abu Dhabi 31 Δεκ. - 2 Ιαν. μαζί με τους Ρόμπιν Σόντερλινγκ, Τόμας Μπέρντιχ, Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά και ο Μάρκο Παγδατή.

Αμέσως μετά θα ταξιδέψουν στην Ντόχα για την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν, παίρνοντας μέρος στο Qatar Open 3-10 Iανουαρίου το οποίο θα αποτελέσει το κύριο τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του Australian Open (17-31 Ιανουαρίου).

Η τελετή απονομής

Ένας υπέροχος πόντος

Τα τελευταία games του αγώνα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger