Συνοπτικές Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: ΟΜΗΡΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ
Σενάριο: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ
Ηθοποιοί: ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ , ΤΖΩΝΝΥ ΒΑΒΟΥΡΑΣ , ΣΤΗΒ ΝΤΟΥΖΟΣ , ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ , ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ , ΑΙΑΣ ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ , ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΓΟΠΟΥΛΟΣ , ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ , ΤΕΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ , ΗΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Διάρκεια: 101 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011
Χρονολογία παραγωγής: 2010
Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΕΚΚΡΕΜΕΙ

Περίληψη

Όλα ξεκινούν όταν μετά από 30 χρόνια μετανάστευσης στην Αμερική ο πάμπλουτος και "αυτοδημιούργητος" μαφιόζος Pit Paras (Κώστας Βουτσάς) αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να επενδύσει σε μια "μπίζνα" διαφορετική από τις άλλες. Έτσι αγοράζει και αναλαμβάνει την διεύθυνση του εγκαταλελειμμένου "Λυκείου Χαβαλέ". Στην φιλόδοξη προσπάθεια του να αναβιώσει το ιστορικό σχολείο, κουβαλάει και τον απαράβατο όρο της διαθήκης Χαβαλέ να προσλάβει όλους όσους από τους απόφοιτους έγιναν καθηγητές. Έτσι ο Μπίλιας και η παρέα του επιστρέφουν αλλά αυτή τη φορά ως καθηγητές και επειδή ...ρόδα είναι και γυρίζει... οι άλλοτε μαθητές των '80s τώρα βρίσκονται στο στόχαστρο της νέας γενιάς μαθητών και ήρθε η ώρα να πληρώσουν!

EXTRA!

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης γνωρίζοντας καλά την συνταγή της επιτυχίας φτιάχνει μια φρέσκια, δροσερή και ξεκαρδιστική κωμωδία για την αιώνια μάχη μεταξύ καθηγητών και μαθητών.

Χθές

Το 1981 μία παρέα ατίθασων μαθητών κάνει δύσκολη την ζωή για τους καθηγητές του Ιδιωτικού σχολείου «Χαβαλέ». Αποτέλεσμα: Μια μεγάλη εισπρακτική επιτυχία που οδήγησε σε άλλες δύο συνέχειες την ταινίας ενώ ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης και το εκπληκτικό του καστ (Ντούζος, Σταγόπουλος Ντούζου, Ρήγας, Παπαδόπουλός, Φωτόπουλος, Ασίκη, Ρίζος, Γκιωνάκης, Δεμίρης και πολλοί άλλοι) ουσιαστικά δημιούργησαν σχολή και άφησαν το στίγμα τους σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε cult των ‘80s.

Σήμερα

30 χρόνια αργότερα η νεολαία με τα ουφάδικα ,τις ντισκοτέκ,τις περμαναντ, το Μπλέκ,το Ροκ και το Ατάρι, έχει φύγει ανεπιστρεπτί. Η νεολαία έχει το δικό της ύφος και ζει την δική της εποχή. Είναι η νεολαία του Facebook, του Internet, των Ipod, των sms ,των Εmo και του Ηip Hop. Στα σχολεία οι αλλοδαποί μαθητές έχουν ενσωματωθεί πλήρως και οι τάξεις είναι πλέον πολύχρωμες και πολυπολιτισμικές!
Τα παιδιά όμως ανεξάρτητα από εποχές και μουσικές προτιμήσεις είναι πάντα ίδια...Κουβαλώντας την χαρά και την ανεμελιά της νιότης τους είναι πάντοτε έτοιμα για φάρσες!

GUEST STARS:
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΑΤΟΥΛΑ
ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΚΡΙΣΤΙ ΓΑΛΑΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ
Επίσημο Site:
http://www.rodatsantakaikopana.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger