nadal-wozniacki10_408.jpg
Ράφαελ Ναδάλ και Καρολίν Βοζνιάκι στέφθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές για το 2010, όπως ανακοίνωσε και τυπικά η Παγκόσμια ομοσπονδία αντισφαίρισης. Ο Ισπανός παίρνει αυτόν τον τίτλο για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μετά το 2008 ενώ η 20χρονη Δανέζα παρότι δεν κέρδισε κάποιο Grand Slam, τερμάτισε πρώτη και... καλύτερη!

Ο Ράφα, μετά το ανησυχητικό ξεκίνημα στο 2010 όταν εγκατέλειψε τον προημιτελικό του Australian Open κόντρα στον Άντι Μάρει, έδειξε τις πραγματικές και απεριόριστες δυνατότητές του ολοκληρώνοντας μια απ'τις εντυπωσιακότερες χρονιές όλων των εποχών. Συνολικά 7 τίτλοι με τρία συνεχόμενα Grand Slams (Roland Garros, Wimbledon, US Open) και τρία συνεχόμενα Masters (Μοnte Carlo, Rome, Madrid), οδήγησαν τον 24χρονο και πάλι στην κορυφή της ATP, ξεπερνώντας με μεγάλη διαφορά τον αντίπαλό του, Ρότζερ Φέντερερ.

"Είναι τιμή για μένα να παίρνω αυτόν τον τίτλο για δεύτερη φορά. Μετά από ένα δύσκολο 2009, ήταν απίστευτο συναίσθημα να ανακτήσω το Νο1 και να κερδίσω τελικά το US Open. Ο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνέχεια και να γίνομαι καλύτερος παίκτης κάθε χρόνο" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ.

Από την άλλη, η Βοζνιάκι χρειάστηκε και τη βοήθεια της... Σερίνα Γουίλιαμς για να τερματίσει στην 1η θέση της WTA καθώς ναι μεν έδειξε απίστευτη σταθερότητα καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, ωστόσο ο τραυματισμός της Αμερικανίδας που την άφησε εκτός δράσης για 6 μήνες, επέστρεψε στην Δανέζα να στεφθεί για πρώτη φορά ITF World Champion.

"Είμαι πολύ περήφανη που είμαι και εγώ ανάμεσα σε μεγάλες τενίστριες που είχαν τον τίτλο της ITF World Champion" αρκέστηκε να πει η πριγκίπισσα της WTA.

Στα διπλά τον τίτλο πήραν οι Μπομπ και Μάικ Μπράιαν ενώ στις γυναίκες οι Τζιζέλα Ντούλκο και Φλάβια Πενέτα. Στα juniors οι Χουάν Σεμπάστιαν Γκόμεζ (Κολομβία) και Ντάρια Γκαβρίλοβα (Ρωσία) ενώ στο τένις με αμαξίδιο οι Εστερ Βεργκέρ (Ολλανδία) και Σίνγκο Κουνιέντα (Ιαπωνία).

Οι παραπάνω θα πάρουν το βραβείο τους στις 31 Μαΐου στην παραδοσιακή τελετή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Roland Garros

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger