berdych-ferrer11_408.jpg
Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Group A την τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων στο ATP World Tour Finals. Ο Τόμας Μπέρντιχ επέστρεψε απ'την κόλαση και νικώντας 2-1 με ανατροπή τον Φερέρ, κατέλαβε την 1η θέση του πρώτου ομίλου και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Τσονγκά, ενώ ο Ισπανός θα συναντήσει τον Φέντερερ στα ημιτελικά!

Συναρπαστική τροπή πήρε το Λονδρέζικο τουρνουά, στην τελευταία αγωνιστική του Group A της διοργάνωσης...

Μετά και τους δύο αγώνες της Παρασκευής, επιβεβαιώθηκε το μοναδικό σενάριο που δεν ήθελε τον Νταβίντ Φερέρ να τερματίζει 1ος στον όμιλο, με τον Τόμας Μπέρντιχ να κλέβει τις εντυπώσεις στο τέλος και να ανταμοίβεται αποφεύγοντας τον Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά.

Ο 26χρονος Τσέχος, επικράτησε με 3-6, 7-5, 6-1 του Νταβίντ Φερέρ και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους "4" της κορυφαίας διοργάνωσης, αφήνοντας παράλληλα εκτός συνέχειας τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος λίγο νωρίτερα πιστοποίησε την πολύ κακή αγωνιστική του κατάσταση γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα απ'τον αδιάφορο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς με 3-6, 6-3, 6-3.

Παρά την ήττα απ'τον φίλο και συμπατριώτη του, ο Τζόκοβιτς είχε ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά, αρκεί ο Φερέρ να συνέχιζε το αήττητο σερί του, νικώντας και τον Τόμας Μπέρντιχ στο βραδινό παιχνίδι της Παρασκευής.

Για ένα σετ, ο Νόλε ήταν με το ένα πόδι στους "4", όμως ο Μπέρντιχ ανέτρεψε πλήρως τα προγνωστικά και όχι μόνο προκρίθηκε στα ημιτελικά αλλά πέρασε και ως 1ος απ'το Group A, λόγω του σημερινού αποτελέσματος στη διπλή ισοβαθμία με τον Φερέρ και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Τσονγκά, στην πρώτη παρουσία των δύο ανδρών στα ημιτελικά της σπουδαίας διοργάνωσης.

Έτσι, ο Νταβίντ Φερέρ που είχε εντυπωσιασει με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά του μέχρι σήμερα στο Λονδίνο, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον υπερασπιστή του τίτλου και μεγάλο φαβορί για το 6ο Masters Cup της καριέρας του, Ρότζερ Φέντερερ.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με τον Φερέρ να μεταφράζει την ανωτερότητά του στο court με ένα break στο 8ο game (5-3) το οποίο ήταν αρκετό για να του δώσει προβάδισμα στα σετς.

Οι δύο τενίστες αντάλλαξαν από δύο break στην αρχή του δεύτερου σετ με τον Μπέρντιχ να πετυχαίνει το καθοριστικό break στο 12ο game, ισοφαρίζοντας με 7-5!

Στο 3ο σετ ο Τσέχος ήταν άπιαστος και χωρίς να απειληθεί καθόλου το σερβίς του, έφτασε στη σπουδαία ανατροπή μετά από 2 ώρες και 8 λεπτά αγώνα.

berdych-ferrer-stats11.jpg

Παρασκευή 25/11: 3η αγωνιστική Group A
7-Berdych (Czech Republic) beat 5-Ferrer (Spain) vs 3-6 7-5 6-1
9-Tipsarevic (Serbia) beat 1-Djokovic (Serbia) vs  3-6 6-3 6-3

ATP WORLD TOUR FINALS GROUPS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger