murray-djokovic11-2_408.jpg
Τελικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι... άνθρωπος! Ο Σέρβος που έχει σαρώσει τα πάντα στο περασμά του τη φετινή σεζόν, αντιμετώπισε μικροπρόβλημα τραυματισμού στον ώμο και προτίμησε να εγκαταλείψει τον τελικό του Western & Southern Open με τον Άντι Μάρει να στέφθεται πρωταθλητής στο Σινσινάτι για δεύτερη φορά στην καριέρα του!

Τη δεύτερη ήττα του στη σεζόν γνώρισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος, ακολουθώντας την πάγια τακτική του να μην ρισκάρει συνεχίζοντας με τραυματισμό, εγκατέλειψε την προσπάθεια κατάκτησης του 10ου τίτλου στη χρονιά στον τελικό του Σινσινάτι απέναντι στον πολύ δυνατό Άντι Μάρει.

Ο Βρετανός που στον ημιτελικό απέναντι στον Φις αντιμετώπισε και εκείνος διάφορα προβλήματα φυσικής κατάστασης, παρουσιάστηκε πιο έτοιμος και πιο αποφασισμένος απ'τον Σέρβο πρωταθλητή και αφού κατέκτησε σχετικά εύκολα το εναρκτήριο σετ με 6-4, κτίζοντας παράλληλα προβάδισμα τίτλου με 3-0 games στο 2ο, είδε τον αντίπαλό του να μην συνεχίζει, φτάνοντας στον 7ο Masters τίτλο της καριέρας του και δεύτερο στο Οχάϊο μετά από αυτόν το 2008.

Ο Τζόκοβιτς, από το ξεκίνημα του ματς, φάνηκε να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου υποπίπτοντας σε αμέτρητα αβίαστα λάθη ενώ λίγο αργότερα ζήτησε τη βοήθεια του γιατρού των αγώνων ο οποίος του περιποιήθηκε τον ώμο με τον Σέρβο να αδυνατεί να ολοκληρώσει το ματς, γνωρίζοντας και ο ίδιος ότι δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει η εικόνα του αγώνα.

Έτσι, ο Μάρει έφτασε στο ανέλπιστο 6-4, 3-0 σε 1 ώρα και 12 λεπτά αγώνα στο κεντρικό court του Linder Family Tennis Center, χωρίς να παίξει τένις επιπέδου, απλά γυρνώντας πολλές μπάλες στο court του Νόλε, οι περισσότερες εκ των οποίων δεν βρήκαν απάντηση από τον Σέρβο.

To Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης υπέπεσε σε συνολικά 28 αβίαστα λάθη (!) με τον Μάρει να έχει μόλις 8, σε έναν αγώνα ο οποίος θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα τόσο για το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο φιναλίστ, όσο και για την τελική εξελιξή του.
Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του Τζόκοβιτς μέσα στο 2011, μετά από αυτή στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν απ'τον Ρότζερ Φέντερερ ενώ ο Μάρει σημείωσε την 4η νίκη επί του Σπουδαίου Σέρβου σε σύνολο 10 αναμετρήσεων (6-4).
Με δεδομένο τον περσινό του αποκλεισμό στα προημιτελικά απ'τον Μάρντι Φις, ο Μάρει θα βελτιώσει τη βαθμολογική του συγκομιδή κατά 820 πόντους ATP ενώ θα φύγει απ'το Σινσινάτι με μια επιταγή ύψους 496,000 δολαρίων!

Μετά το τέλος του ματς δεν έγινε η τελετή απονομής του τροπαίου καθώς ξέσπασε τρομερή βροχή...

Τα στατιστικά του αγώνα
murray-djokovic-stats11.jpg

Κυριακή 21/08: Τελικός Cincinnati Masters
4-Murray (Great Britain) beat 1-Djokovic (Serbia) 6-4 3-0 (Djokovic ret.)

CINCINNATI MASTERS DRAW

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger