djokovic-montreal11-6_408.jpg
O Nόβακ Τζόκοβιτς φωνάζει ότι είναι απλά ένας άνθρωπος, αλλά κανείς πλέον δεν τον πιστεύει. Τα εκτός πραγματικότητας επιτεύγματα του Σέρβου τη φετινή σεζόν, παραπέμπουν σε ύπαρξη εξωγήινου DNA μέσα στο αιμα του Νόλε και όλοι πλέον περιμένουν το επόμενο θαύμα του εκπληκτικού τενίστα από το Βελιγράδι.

Η πτήσεις του Νοβακ Τζόκοβιτς φέτος έχουν ξεφύγει απ'τα στενά όρια της γήινης ατμόσφαιρας, ωστόσο ο Σέρβος επιμένει ότι αποτελείται από σάρκα και αίμα...

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, την Κυριακή επικράτησε με 6-2, 3-6, 6-4 του Μάρντι Φις και πρόσθεσε τον 9ο τίτλο στη φετινή του συγκομιδή, βελτιώνοντας το ήδη απίστευτο ρεκόρ του σε 53-1.

"Είμαι απλά ένας άνθρωπος. Σας διαβεβαιώ γι'αυτό" είπε ο χαμογελαστός Τζόκοβιτς στους εκπροσώπους του Τύπου αμέσως μετά τον τελικό και συνέχισε: "Παίζω απίστευτο τένις αυτή τη χρονιά. Έχω ένα σπουδαίο ρεκόρ αλλά δεν σκέφτομαι πόσα παιχνίδια θα χάσω αλλά πόσα θα κερδίσω".

Ο Τζόκοβιτς έγινε ο πρώτος τενίστας που κατακτά 5 Masters τίτλους μέσα στην ίδια σεζόν, φτάνοντας τους 10 συνολικά στη δεύτερη τη τάξη σειρά μετά τα Grand Slams και τους 27 στην καριέρα του η οποία προδιαγράφεται λαμπρή.

Μετά από αρκετά χρόνια στο Νο3 και στη σκιά των Φέντερερ-Ναδάλ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε το μεγάλο και απρόσμενο ΜΠΑΜ τη φετινή σεζόν, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του στην κορυφή της κατάταξης, ξεπερνώντας κατά πολύ τους δύο κύριους αντίπαλούς του.

Η φετινή χρονιά του Νόλε, είναι ίσως η επιβλητικότερη στην ιστορία της ATP και κανείς πλέον δεν μπορεί να προβλέψει που θα σταματήσει το Σέρβικο εξπρές.

Πλέον το ερώτημα που τίθεται και ψάχνει απάντηση είναι αν κάποιος είναι ικανός να βάλει φρένο στο εκπληκτικό σερί 29-0 του Τζόκοβιτς στις σκληρές επιφάνειες, πλησιάζοντας στο Αμερικανικό Όπεν.

"Σίγουρα θα είμαι ένα από τα φαβορί αλλά δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνω τα δύο τελευταία χρόνια στα Grand Slams που και πάλι ήμουν ένα από τα φαβορί. Όταν ανήκεις στην ελίτ, οι προσδοκίες είναι πάντα υψηλές. Η προσεγγισή μου δεν θα είναι διαφορετική. Θα προσπαθήσω να κερδίσω κάθε παιχνίδι που θα παίξω. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο να συνεχίσω να παίζω καλά και να κερδίζω τα ματς και τα τουρνουά που παίρνω μέρος" πρόσθεσε ο Τζόκοβιτς ο οποίος δεν έχει καιρό για χάσιμο καθώς θα πάει στο Σινσινάτι για να προσθέσει ένα ακόμη Masters στη συλλογή του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger