Ήρεμος και ικανοποιημένος απ'την προσπάθεια που κατέβαλε, εμφανίστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την ήττα απ'τον Στάνισλας Βαβρίνκα στα προημιτελικά του Australian Open η οποία έβαλε τέλος στο εκπληκτικό σερί των 25 νικών του Σέρβου στη Μελβούρνη και τον έβγαλε εκτός υπεράσπισης του τίτλου στο πρώτο Major της χρονιάς!

Ήσυχος θα κοιμήθηκε το βράδυ ο Νόβακ Τζόκοβιτς, έχοντας καθαρή συνείδηση αφού ήξερε πως έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να πάρει τη νίκη απέναντι στον Βαβρίνκα, στον μαγικό προημιτελικό του Australian Open.

Ο Σέρβος, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να συνεχίσει την κυριαρχία του στη Μελβούρνη αφού ο Stan the Man είχε πιο καθαρό μυαλό στα τελευταία κρίσιμα games και κατάφερε να φτάσει στη μεγάλη νίκη με 2-6, 6-4, 6-2, 3-6, 9-7 και στην πρόκριση για τους "4" καλύτερους της σπουδαίας διοργάνωσης.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και τέσσερις φορές πρωταθλητής στην Αυστραλία, έπλεξε το εγκώμιο του Βαβρίνκα και παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ελβετού στη μεταξύ τους επική μονομαχία.

"Προφανώς και είμαι απογοητευμένος αλλά αύριο είναι μια καινούργια μέρα. Πρέπει απλά να δεχτώ ότι δεν μπορώ να κερδίζω όλα τα παιχνίδια που παίζω. Ένα πράγμα που είμαι υπερήφανος γι'αυτό είναι ότι έδωσα ότι καλύτερο είχα όμως δεν ήταν αρκετό σήμερα. Ξέρω ότι πάλεψα και άφησα και τη ψυχή μου εκεί έξω. Είναι μια μάχη. Ένας από εμάς έπρεπε να χάσει. Ήταν ο καλύτερος παίκτης. Μπήκε μέσα και πήρε τη νίκη" τόνισε ο Τζόκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας.

Συνεχίζοντας να μιλάει με θαυμασμό για την απόδοση του Σταν, ο Τζόκοβιτς πρόσθεσε: "Σέρβιρε εξαιρετικά από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάθε φορά που ήταν με την πλάτη στον τοίχο, έβγαζε μεγάλα σερβίς. Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του. Άξιζε τη νίκη σήμερα. Του δίνω συγχαρητήρια. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Με την απόδοση που έχει στα μεγάλα τουρνουά, επιβεβαιώνει ότι είναι ένας top10 τενίστας. Άξιζε τη νίκη σήμερα γιατί είναι ένας σπουδαίος παίκτης και πολύ ώριμος πνευματικά"

Για την απόφασή του να παίξει σερβίς-βολέ στο match point, ο Σέρβος είπε: "Ήταν καλή απόφαση. Είχα ένα καλό σερβίς και ένα καλό βολέ, όμως δεν μπήκε μέσα"

Κλείνοντας, ο Τζόκοβιτς τόνισε: "Πρέπει να είμαι πολύ υπερήφανος για τα επιτεύγματά μου, σε ολόκληρη την καριέρα μου και ειδικά σε αυτό το τουρνουά. Είναι το πιο επιτυχημένο Grand Slam για μένα. Λατρεύω την Αυστραλία και έχω μεγάλη στήριξη εδώ. Ανυπομονώ να επιστρέψω του χρόνου"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger