Πολύ χαρούμενος με το γεγονός της πρόκρισής του στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν είναι ο Roger Federer, ο οποίος ωστόσο είναι ακόμα πιο χαρούμενος με τη συμμετοχή του Stanislas Wawrinka στην 4άδα. Ο 32χρονος Ελβετός, δεν έκρυψε στη συνέντευξη τύπου ότι ονειρεύεται έναν τελικό, μαζί με τον καλό του φίλο "Stan".

Ο Wawrinka είναι αήττητος μέχρι στιγμής στο 2014, αφού ξεκίνησε τη σεζόν του με τίτλο στο Chennai και μέχρι στιγμής στη Μελβούρνη τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχοντας σφραγίσει ήδη την παρθενική του συμμετοχή στα ημιτελικά του θεσμού. Ο 28χρονος Ελβετός πέτυχε χθες τη νίκη του τουρνουά απέναντι στον 4 φορές πρωταθλητής (και 3 συνεχόμενες τα τελευταία χρόνια), Novak Djokovic, έπειτα από ακόμα ένα επικό παιχνίδι μεταξύ τους, με 3-2 σετ.

Οι πιθανότητες για τον πρώτο ελβετικό τελικό σε Grand Slam στην ιστορία αυξήθηκαν σήμερα, με τη μεγάλη νίκη του Federer επί του Andy Murray με 3-1 σετ. "Ήταν η στιγμή που σκέφτηκα ότι μπορούμε να πάρουμε την ίδια πτήση για το σπίτι", σχολίασε μετά τη νίκη του ο Federer, προσθέτοντας: "Ανησυχώ για το δικό μου παιχνίδι αρκετά, αλλά σίγουρα πρώτα θα παρακολουθήσω το δικό του. Ελπίζω να τα καταφέρει. Μετά μπορεί να μεταφέρει την πίεση σε μένα."

Ο Wawrinka θα παίξει αύριο στις 10:30 το πρωί με τον Tomas Berdych στη Rod Laver Arena, στον πρώτο ημιτελικό του φετινού Αυστραλιανού Όπεν. Ο Federer θα έχει πιθανότατα το δυσκολότερό του αγώνα στο τουρνουά την Παρασκευή, απέναντι στον Rafael Nadal. Ο Ελβετός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά ο Ισπανός δεν πάει πίσω, έχοντας επιπλέον με το μέρος του την προϊστορία (22-10 νίκες) και το γεγονός ότι θα είναι best of five ματς.

"Ήμουν στα αλήθεια πολύ χαρούμενος χθες για τον Stan, επειδή είχε πολλές ευκαιρίες στο παρελθόν και δεν τα κατάφερνε. Ήταν τεράστια νέα για μένα. Δεν το σκεφτόμουν όταν έπαιζα, αλλά σίγουρα με ενέπνευσε με το παιχνίδι του χθες το βράδυ. Για μένα είναι ένα όνειρο ο τελικός και ελπίζω να το κρατήσω ζωντανό ενάντια στον Rafa", είπε ο Federer, συμπαίκτης στα διπλά με τον Wawrinka στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008, όταν και αναδείχθηκαν "χρυσοί" Ολυμπιονίκες στο Πεκίνο.

"Νιώθω εξαιρετικά. Σωματικά ξέρω ότι μπορώ να το κάνω. Έπειτα, επειδή νιώθω καλά σωματικά μπορώ να σκεφτώ τις στρατηγικές μου, τον τρόπο παιχνιδιού μου, το πόσο επιθετικά θα παίξω. Έχω όλες αυτές τις ευκαιρίες τώρα να το κάνω. Έχω λίγο καιρό που χτυπάω πολύ καλά τη μπάλα και ήταν ωραία που ανταπεξήλθα σε ένα τόσο μεγάλο ματς με τον Murray."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger