djokovic-nadal11_408.jpg
Με τον καλύτερο τρόπο θα ολοκληρωθεί το φετινό Maiami Masters, καθώς ο σημερινός τελικός θα αποτελέσει μια φοβερή μάχη ανάμεσα στους δύο καλύτερους τενίστες αυτή την στιγμή στον κόσμο. Ο λόγος φυσικά για τους Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς, που αποτελούν τους φετινούς φιναλίστ της διοργάνωσης και θα παλέψουν απόψε για την κατάκτηση του τροπαίου σε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι.
Οι δύο παίχτες δίκαια θα παραστούν στον τελικό του θεσμού, αφού απέδωσαν καλύτερα από κάθε άλλον και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Οι δύο τενίστες αποτελούν το δίδυμο κορυφής στα ATP World Rankings με τον Ναδάλ να προηγείται του Τζόκοβιτς με κάτι λιγότερο των 4000 βαθμών.
Ο Ισπανός βρίσκεται στο Νο1 της κατάταξης από τον περασμένο Ioύνιο μετά από μία απίστευτη χρονιά, που σάρωσε κάθε τίτλο στο πέρασμά του. Φέτος είναι η σειρά του Τζόκοβιτς για αντεπίθεση. Μετά τον καταποντισμό του Φέντερερ από την 2η θέση, ο Τζόκοβιτς στοχεύει πλέον στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Ο 23χρονος Σέρβος που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, φαίνεται ότι δεν υπάρχει αντίπαλος που να μπορεί να τον κοντράρει.
Ο δαιμόνιος «Νόλε» έχει κατακτήσει ήδη ένα Grand Slam στην Μελβούρνη, ένα Championship 500 στο Ντουμπάι και ένα Masters 1000s στην Καλιφόρνια και εάν κατακτήσει και το Masters στο Μαϊάμι επικρατώντας του Ναδάλ, θα φτάσει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή.
Ο «Τζόκο», δεν έχει γνωρίσει την γεύση της ήττας την φετινή χρονιά, τρέχοντας σερί 18 συνεχόμενων νικών και έχοντας κατακτήσει 3 back-to-back τίτλους.
Από την άλλη, ο Ράφαελ Ναδάλ έχει ηττηθεί από τον Τζόκοβιτς στον μοναδικό τελικό που συμμετείχε φέτος, εκείνον του Indian Wells, κάτι που δίνει ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα στο Σέρβο.
Ο Ναδάλ έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι μετά από έναν χαμένο τελικό ή μια οδυνηρή, επιστρέφει πολύ δυνατός και με μεγάλα ψυχολογικά αποθέματα, επιτυγχάνοντας εξαιρετικές πορείες στη συνέχεια.
Ο Τζόκοβιτς στον προηγούμενο τελικό του πρώτου Masters της χρονιάς κατάφερε να φτάσει στην νίκη σχετικά εύκολα, έχοντας επικρατήσει μάλιστα για τρίτη συνεχόμενη φορά επί του Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Πλέον ο Ναδάλ φαίνεται έτοιμος να αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Σέρβο και να αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται στο Νο1 της κατάταξης.
Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι εμφανής η υπεροχή του Ισπανού, με 14 νίκες έναντι 8 του Σέρβου. Βέβαια ο Ναδάλ έχει κατακτήσει τις περισσότερες από αυτές, απέναντι σε έναν φανερά κατώτερου επιπέδου τενίστα, όπου τώρα δείχνει πιο ώριμος από ποτέ και με τεράστια αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του.
Πάντως αναμένεται ένας συγκλονιστικός αγώνας πίσω από τον οποίο δεν κρύβεται μόνο η δόξα της κατάκτησης του τίτλου, καθώς οι δύο κορυφαίοι τενίστες αναμένεται να παλέψουν φέτος για την 1η θέση των rankings.

Κυριακή 03/04: Τελικός Miami Masters
19:50GR 1-Νadal (Spain) vs 2-Djokovic (Serbia)

MIAMI MASTERS DRAW

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger