federer-montecarlo11-2_408.jpg
Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα απ'τον ακίνδυνο και συνεχιζόμενα προβληματικό, Μάριν Τσίλιτς ο Ρότζερ Φέντερερ συνέχισε την πολύ καλή του εκκίνηση στο χώμα και με 2-0 σετ επί του Κροάτη πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Monte Carlo Masters όπου θα αντιμετωπίσει τον αριστερόχειρα Αυστριακό, Γιούργκεν Μέλτζερ.

Η εντυπωσιακή επιστροφή στο αγαπημένο του Μονακό είχε και συνέχεια για τον Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος μετά το άνετο 2-0 σετ επί του Κολσράιμπερ στην πρεμιέρα, νίκησε με 6-4, 6-3 και τον Μάριν Τσίλιτς στο πλαίσιο του 3ου γύρου της χωμάτινης διοργάνωσης, κλείνοντας θέση στους "8" καλύτερους του θεσμού.

Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και νυν Νο3, παίζοντας απλό, ουσιαστικό και σε ορισμένες περιπτώσεις εντυπωσιακό τένις, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον ντεφορμέ Κροάτη, φτάνοντας στη νίκη μετά από 71 λεπτά αγώνα στο γεμάτο φιλάθλους κεντρικό court του Monte Country Tennis Club.

Λίγες στιγμές πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Ρότζερ Φέντερερ ανέβασε μια φωτογραφία στο facebook (link) με φόντο το επιβλητικό Queen Mary 2 το οποίο μόλις κατέφθανε στον κόλπο του Μονακό και με το ίδιο επιβλητική εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον Τσίλιτς, παρέμεινε σε τροχιά τίτλου στο Μόντε Κάρλο, έχοντας βρεθεί τρεις φορές στον τελικό της διοργάνωσης και ηττηθεί ισάριθμες φορές απ'τον αντίζηλό του, Ράφαελ Ναδάλ.

Έτσι, μετά τη νίκη του Ραφα επί του Ρισάρ Γκασκέ, οι δύο "αιώνιοι" οδεύουν χέρι-χέρι προς τον πολυαναμενόμενο 4ο τελικό τους στο Πριγκηπάτο αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, έχοντας δύο δύσκολα εμπόδια να ξεπεράσουν πριν το ποθητό τους ραντεβού!

Ο Φέντερερ, Νο2 του ταμπλό και πρωταθλητής του Roland Garros το 2009, μπορεί να μην έβγαλε τους winners που είχε κόντρα στον Κολσράιμπερ αφού ο Τσίλιτς "πούλαγε" τη μια μπάλα μετά την άλλη, όμως το πολύ εντυπωσιακό είναι ότι διατήρησε και πάλι τα αβίαστα λάθη πολύ χαμηλά έχοντας μόλις 10 (9 είχε με τον Γερμανό) ενώ τα νούμερα στο σερβίς του ήταν και πάλι εντυπωσιακά, χάνοντας μόλις 12 πόντους από 54 σερβίς!

Στα προημιτελικά ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον Αυστριακό, Νο7 του ταμπλό, Γιούγκεν Μέλτζερ ενώ σίγουρα ο Ελβετός θα έχει και στο μυαλό του μια πιθανή συνάντηση με τον πολύ δυνατό Νταβίντ Φερέρ στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Μέλτζερ επικράτησε με 6-1, 6-4 του Νίκολας Αλμάγκρο.



Τα στατιστικά του αγώνα
federer-cilic-stats11.jpg

Τα αποτελέσματα της Πέμπτης (14/04)

MONTE CARLO MASTERS DRAW

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger