Χωρίς τελικό, με νικητή στα χαρτιά όμως τον Γερμανό Bachinger, λόγω απόσυρσης του Tursunov, αλλά και της ίδιας της διοργάνωσης που για ακόμη μια χρονιά παρουσίασε ότι καλύτερο έχουμε δει στο ελληνικό τένις τα τελευταία χρόνια,  έπεσε η αυλαία του Status Athens Open 2011. Η βροχή που έπεφτε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν επέτρεψε να πραγματοποιηθεί ο τελικός του Απλού στο διεθνές επαγγελματικό τουρνουά, 125.000 $ Status Athens Open. Ούτε να συνεχιστεί ο ημιτελικός του Διπλού, ο οποίος είχε διακοπεί το Σάββατο. Ο επιδιαιτητής του τουρνουά, Καρλ Μπάλντουϊν περίμενε μέχρι τις 10 το βράδυ μήπως βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες και στη συνέχεια πήρε την απόφαση να ματαιώσει τον τελικό.
Ο τελικός ήταν προγραμματισμένος για τις 2 το μεσημέρι. Το προσωπικό του τουρνουά, εκμεταλλευόμενο την προσωρινή διακοπή της βροχόπτωσης κατάφερε να σκουπίσει τα νερά και να στεγνώσει το κεντρικό γήπεδο αλλά ενώ οι δυο φιναλίστ, ο Γερμανός Ματίας Μπάχινγκερ και ο Ρώσος Ντμίτρι Τουρσούνοφ ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν προθέρμανση, άνοιξαν εκ νέου οι «κρουνοί του ουρανού».
Μέχρι τις 10 το βράδυ, το προσωπικό του τουρνουά, έκανε 5 απόπειρες να ετοιμάσει το γήπεδο αλλά η βροχή χάλασε ισάριθμες φορές τα σχέδια των διοργανωτών. Όλες αυτές τις ώρες οι παίκτες παρέμεναν στις εγκαταστάσεις. Το τουρνουά ωστόσο είχε νικητή. Τον Γερμανό, Ματίας Μπάχινγκερ, καθώς ο αντίπαλός του, Ντμίτρι Τουρσούνοφ δήλωσε απόσυρση επικαλούμενος τραυματισμό. Ομοίως, νικητές στο Διπλό αναδείχτηκαν, οι Κόλιν Φλέμινγκ (Αυστραλία), Σκοτ Λίπσκι (ΗΠΑ) καθώς οι αντίπαλοί τους, Μιχαήλ Έλκγιν, Αλεξάντερ Κουντριάβτσεβ  (Ρωσία) αποσύρθηκαν.
Mε την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του τουρνουά, ο εμπνευστής του Status Athens Open, πρόεδρος του Ομίλου Εκδόσεων Λυμπέρη, Αντώνης Λυμπέρης δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους τους φίλους του τένις για την παρουσία και τη στήριξη τους όλες αυτές τις ημέρες του τουρνουά. Κλείνω με μια ευχή αλλά ταυτόχρονα και υπόσχεση από όλους εμάς να κάνουμε ότι μπορούμε για ακόμα καλύτερες διοργανώσεις, ακόμα καλύτερα τουρνουά».
Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής του τουρνουά, Αλέξης Ζητρίδης, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι αλλά και περήφανοι που σε καιρούς ιδιαίτερα δύσκολους, σε συνθήκες αντίξοες, πιστοί στις υποσχέσεις μας, ήμασταν εδώ για 4η συνεχόμενη χρονιά. Ήμασταν εδώ ακόμα καλύτεροι από πέρυσι, στο τενιστικό ραντεβού της Αθήνας με όρεξη να συνεχίσουμε για ακόμα καλύτερες διοργανώσεις».
Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συντελεστές της διοργάνωσης. «Τον χρυσό χορηγό μας, την Cosmote, τους επίσημους χορηγούς μας, ΟΠΑΠ και Mercedes Benz, καθώς και τους υποστηρικτές μας ETEM, EVIAN, Chiquita, Powerade, επίσης τη FILA που είναι ο επίσημος χορηγός ένδυσης τη WILSON που είναι η επίσημη μπάλλα των αγώνων, το CIVITEL Attik, τον επίσημο χορηγό φιλοξενίας, την ΕΡΤ κα την ΕΡΑ που ήταν χορηγοί επικοινωνίας. «Χωρίς τη βοήθεια όλων αυτών δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση ενός τουρνουά τέτοιου επιπέδου στην Ελλάδα» είπε.
Ξεχωριστή μνεία έκανε στο «Athens Every Week» το οποίο ενέταξε το Status Athens Open στο πρόγραμμά του προβάλλοντας το στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως την εβδομάδα του τένις στην Αθήνα, καθώς και στις εταιρείες που συμμετείχαν στο tennis village που στήθηκε γύρω από το κεντρικό γήπεδο και έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στο τουρνουά.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς τόνισε με τη λήξη της διοργάνωσης : «Το τουρνουά Status Athens Open έχει καταστεί θεσμός και δίνει δύναμη στο ελληνικό τένις. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να αποτελεί σημείο αναφοράς για το τένις στη χώρα μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger