Πιστοί στο ραντεβού τους οι Αγανακτισμένοι όχι μόνο συγκεντρώθηκαν για 23η συνεχόμενη ημέρα στο Σύνταγμα, αλλά τραγούδησαν και τα "Χρόνια Πολλά" στον πρωθυπουργό!

Παρά τη βροχή που δε στάθηκε ικανή να τους σταματήσει και να τους κρατήσει σπίτι τους, οι Αγανακτισμένοι μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα. Ενώ στο εσωτερικό της Βουλής οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό ήταν ραγδαίες, οι πολίτες συγκεντρώθηκαν για ακόμη μία ημέρα, με στόχο να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά κατά του μνημονίου, των μέτρων της τρόικας αλλά και εκείνων του Μεσοπρόθεσμου που επίκειται να εφαρμοσθούν.
Στη σκιά της μεγαλειώδους συγκέντρωσης της Τετάρτης(15/06) το ''κίνημα της πλατείας'' κατάλαβε ότι η φωνή του ακούγεται και έχει τη δύναμη να ταρακουνήσει το πολιτικό σκηνικό.
Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών, αν όχι τους δικαίωσαν, τουλάχιστον τους απέδειξαν ότι οι πολιτικοί έχουν θορυβηθεί από τις συνεχείς αγανακτισμένες διαμαρτυρίες τους.
Η μεγάλη συγκέντρωση της Τετάρτης (15/06), παρά τα επεισόδια που παραλίγο να αμαυρώσουν το κίνημα, κατέδειξε με ξεκάθαρο τρόπο ότι οι ''Αγανακτισμένοι'' βρίσκονται σταθερά στη θέση τους και δε μετακινούνται από εκεί μέχρι τα αιτήματά τους, με εκείνο της ακύρωσης του μνημονίου να κατέχει την πρώτη θέση, να γίνουν αποδεκτά.



Η συγκέντρωση της Πέμπτης(16/06), αν και αισθητά μικρότερη, δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αυτές των προηγούμενων ημερών. Υπήρχε έντονος παλμός και δυναμικά συνθήματα με αποδέκτες και πάλι τα γνωστά κυβερνητικά πρόσωπα.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, οι συγκεντρωμένοι φορώντας καπελάκια και κρατώντας μία τούρτα με κεράκια, ευχήθηκαν χρόνια πολλά στο Γιώργο Παπανδρέου.
Το ενδιαφέρον του συγκεκριμένου στιγμιότυπου ήταν η αλλαγή των γνωστών στίχων, εξαιρετικά αφιερωμένων για τα 59α γενέθλια του πρωθυπουργού.
Οι λαϊκές γενικές συνελεύσεις από την ομάδα της Άμεσης Δημοκρατίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και καλούν τους πολίτες να παρευρεθούν στην πλατεία την Παρασκευή (17/06), όπου θα οργανωθεί η Ημέρα Λαϊκής Ενημέρωσης και Διαβούλευσης σχετικά με την Άμεση Δημοκρατία και το Σύνταγμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger