nadal-wimbledon11-11_408.jpg
Η προσπάθεια του Ράφαελ Ναδάλ για τη διατήρηση των σκήπτρων στο Wimbledon θα συνεχιστεί αφού οι ακτινολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός την Τρίτη στο αριστερό πόδι βγήκαν "καθαρές" και έτσι θα αγωνιστεί κανονικά στον αυριανό προημιτελικό απέναντι στον Αμερικανό, Μάρντι Φις.

Επιπόλαιος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Ράφαελ Ναδάλ χαμηλά στο αριστερό πόδι ο οποίος λίγο έλειψε να του στοιχίσει στην αναμέτρηση με τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο τη Δευτέρα, για τη φάση των "16" του Championships.

Ο υπερασπιστής του τίτλου στο 3ο Grand Slam της σεζόν, ένιωσε έναν περίεργο και έντονο πόνο κοντά στον αστράγαλο προς το τέλος του εναρκτήριου σετ και χρειάστηκε ιατρική περιποίηση για να συνεχίσει στο ματς το οποίο τελικά και κέρδισε, χάρη στην μαγική εμφάνιση που πραγματοποίησε και παρά τις ενοχλήσεις στο πόδι...

Την Τρίτη (28/06) ο Ναδάλ έβγαλε ακτινογραφίες στην επίμαχη περιοχή και λίγο αργότερα επιβεβαίωσε ότι είναι μια χαρά και ότι θα αγωνιστεί κανονικά στους προημιτελικούς της Τετάρτης.

"Σκέφτηκα ότι μπορεί να εγκαταλείψω. Ένιωσα κάτι πολύ περίεργο. Ένιωσα σαν να είχα σπάσει κάτι στο αριστερό μου πόδι. Ήταν απαίσιο" είχε δηλώσει μετά την επική νίκη επί του Ντελ Πότρο ο Ράφα, όμως η καρδιά του ίδιου, της ομάδας του και των θαυμαστών του επανήλθε στη θέση της όταν την Τετάρτη άναψε το πράσινο φως για τη συνέχιση της Λονδρέζικης εκστρατείας τους.

Το πρωί της Τρίτης, αμέσως μετά τις ακτίνες, ο Ναδάλ έγραψε στο facebook: "Πίστευα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρό όμως καθώς το ματς εξελισσόταν, ο πόνος ήταν λιγότερο ενοχλητικός και οι εξετάσεις σήμερα ήταν καθαρές. Το απόγευμα θα προπονηθώ και θα αγωνιστώ κανονικά την Τετάρτη. Ευχαριστώ για τη στήριξη".
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger