Έτοιμος να δώσει μια ακόμη απάντηση στους επικριτές του είναι ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος "κουράστηκε" να ακούει ότι βρίσκεται σε πτωτική πορεία. Ο Ελβετός δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ καλά και ότι είναι χαρούμενος με το τένις που παίζει ενώ αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για τους Ναδάλ, Μάρει, Τζόκοβιτς, Σόντερλινγκ και Μπέρντιχ.
Η συζήτηση για την "αρχή του τέλους" έχει ξεκινήσει και πάλι μετά τις πρόσφατες αποτυχίες του Ρότζερ Φέντερερ σε Roland Garros και Wimbledon, ωστόσο ο Ελβετός δεν δείχνει να ανησυχεί, τονίζοντας ότι τα έχει ξανακούσει αυτά στο παρελθόν, έχοντας δώσει την απάντησή του μέσα στο court.
"Πέρυσι είχα ένα φανταστικό Καλοκαίρι, κερδίζοντας το Γαλλικό Όπεν και το Wimbledon. Νωρίτερα, όμως, όταν έχασα απ'τον Ράφα στην Αυστραλία, όλοι μιλούσαν για την πτώση μου. Έκλαψα στο κεντρικό court της Μελβούρνης το οποίο ήταν τραγικό για πολλούς ανθρώπους.
Κανείς δεν πίστευε ότι θα επιστρέψω. Στη συνέχεια κέρδισα δύο Grand Slams και αγωνίστηκα στον τελικό του US Open ενώ φέτος κατέκτησα το Australian Open. Όλα ξαφνικά άλλαξαν. Αν δεν κερδίσεις στο Παρίσι και το Λονδίνο, σε θεωρούν τελειωμένο..." τόνισε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Cincinnati ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών του στο 7ο Masters της σεζόν, την Τετάρτη (02:00GR-Novasports4) κόντρα στον Ντένις Ιστόμιν.
Ο Φέντερερ είπε επίσης ότι στη συγκεκριμένη εποχή που ζούμε, με τέσσερις σπουδαίους τενίστες στην πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης και τους Ρόμπιν Σόντερλινγκ, Τόμας Μπέρντιχ να πλησιάζουν αρκετά, ο κόσμος θα πρέπει να συνηθίσει τον έντονο ανταγωνισμό.
"Δεν μπορείς να τους κερδίσεις όλους. Πάντα το γνώριζα αυτό. Και εγώ ο ίδιος είμαι έκπληκτος για το πόσο κυρίαρχος ήμουν και για το πόσο καλά έπαιζα για πολλά χρόνια. Ακόμη και σήμερα βρίσκομαι κοντά στην κορυφή και στέκομαι απέναντί τους ενώ φέτος κέρδισα και στην Αυστραλία. Έχω πιθανότητες να προσθέσω και δεύτερο Grand Slam φέτος και ίσως το Masters Cup στο τέλος της σεζόν" δήλωσε ο 29χρονος, πλέον, Ελβετός ο οποίος είναι κάτοχος του σπουδαιότερου ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος, με 16 κατακτήσεις Grand Slam.
Ο Φέντερερ ολοκλήρωσε τονίζοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, παρά την πρόσφατη ήττα απ'τον Άντι Μάρει στον τελικό του Τορόντο.
"Για μένα το πιο σημαντικό είναι να είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις μου στο Τορόντο. Πάλεψα σκληρά και κατάφερα να κερδίσω δύο πολύ κλειστά ματς (με Μπέρντιχ και Τζόκοβιτς). Τώρα θα είμαστε για 8 μήνες στα hardcourts και είναι πολύ σημαντικό για μένα να ξεκινήσω να παίζω καλά στις σκληρές επιφάνειες και πάλι..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger