iPhone 4 στην Ελλάδα… Ήρθε; Έρχεται; Πότε; Πόσο κοστίζει; Ποιοί θα το πάρουν πρώτοι; Ποιοί δεν θα το πάρουν καθόλου;

Καθώς πλησιάζουμε στην τελευταία Παρασκευή του Αυγούστου οι φήμες περί κυκλοφορίας του iPhone 4 στην Ελλάδα δίνουν και παίρνουν!

Ακούγονται διάφορες ημερομηνίες σχετικά με την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 4 με φαβορί την Παρασκευή 27 Αυγούστου, ενώ οι επικρατέστερες τιμές διάθεσης είναι αυτή τη στιγμή τα 659 ευρώ για το 16άρι και 779 ευρώ για το 32άρι.

Οι ίδιες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες θέλουν το iPhone 4 να βρίσκεται στα ειδικά διαμορφωμένα stand των καταστημάτων καθαρά προς επίδειξη (1 demo iPhone 4 ανά κατάστημα) την Πέμπτη 26 Αυγούστου. Έτσι θα μπορείτε να το δείτε από κοντά, να θαυμάσετε το design και την απίστευτη οθόνη του και τελικώς να εκνευριστείτε ακόμη περισσότερο μιας και δεν μπορείτε να το πάρετε στα χέρια σας άμεσα.

Επίσημα, δεν έχουμε καμία ενημέρωση ούτε από την Cosmote ούτε από την Vodafone, αν και η πρώτη σε μία κίνηση έκπληξη για τα ελληνικά δεδομένα δημιούργησε ένα επίσημο twitter account μέσω του οποίου μας υπενθύμισε εχτές ότι το iPhone 4 θα είναι σύντομα κοντά μας. Φυσικά, το πόσο σύντομα δεν απαντιέται ώστε να διατηρείται το μυστήριο…

Μερικές γρήγορες πληροφορίες/φήμες/κακίες:

•Τα κομμάτια που αναμένεται να διατεθούν κατά την 1η ημέρα κυκλοφορίας είναι όπως και πέρυσι ελάχιστα. Το μεγαλύτερο μέρος όσων έχουν κάνει εκδήλωση ενδιαφέροντος ΔΕΝ θα μπορέσει να προμηθευτεί τη συσκευή την 1η ημέρα κυκλοφορίας της!
•Οι φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΔΕΝ είναι προκράτηση. Καλό θα είναι να μην έχετε την αυταπάτη ότι επειδή γραφτήκατε σε μία λίστα εκδήλωσης ενδιαφέροντος έχετε “δέσει τον γάιδαρο σας”.
•Τη συσκευή αναμένεται να την πάρουν πρώτοι όσοι έχουν κάποιο γνωστό στα καταστήματα. Αν δεν έχετε γνωστό τρέξτε αυτή τη στιγμή στο πλησιέστερο κατάστημα Vodafone ή Cosmote με ένα κουτί γλυκά, παγωτό ή πτι-φουρ και προσπαθείστε να πιάσετε φιλίες ή γιατί όχι και να συνάψετε στενές σχέσεις με κάποιο υπάλληλο του καταστήματος. Είναι βέβαιο ότι η κίνηση αυτή θα έχει περισσότερες πιθανότητες να σας φέρει το iPhone 4 στα χέρια από ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος.
•Οι ελάχιστες συσκευές που θα έρθουν θα δοθούν με την καθιερωμένη σειρά προτεραιότητας: Μεταφορά αριθμού, Νέα συμβόλαια, Ανανέωση συμβολαίων. Την αγορά ως σκέτη συσκευή δεν την αναφέρουμε ούτε για αστείο – τουλάχιστον όχι από τους 2 παρόχους.
Όταν με το καλό έχουμε κάποιο δελτίο τύπου ή επίσημες πληροφορίες θα ενημερώσουμε με νέο δημοσίευμα. Μέχρι τότε μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια… προμηθευτείτε με κεράσματα και ξεκινήστε την προσπάθεια :-)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger