Ημέρα πρώην πρωταθλητών η σημερινή στην πρεμιέρα του Αμερικανικού Όπεν. Πέντε κάτοχοι του τίτλου στη Νέα Υόρκη ξεκινούν με όνειρα τη φετινή διοργάνωση θέλοντας να επαναλάβουν τους θριάμβους των προηγούμενων χρόνων όταν και κράτησαν στα χέρια τους το βαρύτιμο τρόπαιο του τελευταίου Grand Slam της σεζόν.

Ρότζερ Φέντερερ (2004-08), Κιμ Κλάιστερς (2005, '09), Άντι Ρόντικ (2003), Λέιτον Χιούιτ (2001) και Βίνους Γουίλιαμς (2000-01)....
Τους έντεκα τίτλους US Open θα παρατάξουν σήμερα στην πρεμιέρα του Νεοϋορκέζικου Grand Slam, πέντε πρώην πρωταθλητές της διοργάνωσης με πρώτο και καλύτερο τον Ρότζερ Φέντερερ, την τροπαιοθήκη του οποίου κοσμούν 5 συνεχόμενα τρόπαια στο Flushing Meadows.

Ο 29χρονος Ελβετός από το 2004 έως και το 2008 σήκωνε με μαθηματική ακρίβεια τον τίτλο στον ουρανό του Arthur Ashe Court, όμως φέτος δεν θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ως υπερασπιστής, μετά την περσινή απρόσμενη ήττα στον τελικό απ'τον εκπληκτικό Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.

Ο Αργεντινός δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του καθώς δεν είναι έτοιμος ακόμα από τον τραυματισμό του στον καρπό, ωστόσο ένας συμπατριώτης του, ο Μπράιαν Νταμπούλ, θα είναι ο αντίπαλος του Φέντερερ στη σημερινή πρεμιέρα της λαμπερής διοργάνωσης.

"Ίσως υπάρχει ένα έξτρα κίνητρο φέτος για μένα ώστε να προσπαθήσω να κερδίσω και πάλι εδώ, καθώς πέρυσι βρέθηκα μόλις δύο πόντους μακριά απ'τον τίτλο. Ήταν μια απογοητευτική ήττα για μένα. Ένιωσα ότι ήταν ένας τελικός που δεν έπρεπε να χάσω. Στο τέλος ο Ντελ Πότρο έπαιξε σπουδαίο τένις και άξιζε τον τίτλο. Ήταν μια ήττα που δεν μπόρεσα να χωνέψω" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρότζερ Φέντερερ ενόψει της πρεμιέρας του στη Νέα Υόρκη.

Με τον Ντελ Πότρο να προπονείται για την επιστροφή του στα court στο τέλος του Σεπτέμβρη στην Μπανγκόγκ, η Κιμ Κλάιστερς είναι η μόνη υπερασπίστρια στο φετινό US Open. Η κάτοχος δύο τίτλων στο τελευταίο Major της σεζόν (2005, 2009) θα αντιμετωπίσει σήμερα την Γκρέτα Αρν.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφω για να υπερασπιστώ τον τίτλο μου" δήλωσε η 27χρονη Βελγίδα η οποία καταλαμβάνει το Νο2 του ταμπλό, πίσω απ'την περσινή φιναλίστ Καρολίν Βοζνιάκι.
Ο Άντι Ρόντικ ο οποίος κατέκτησε το μοναδικό του Grand Slam στη Νέα Υόρκη το 2003, ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση τους προηγούμενους μήνες όμως στο Cincinnati Masters έδειξε να επιστρέφει δυνατός και πάντα συγκαταλέγεται στα ισχυρά αουτσάιντερ για τον τίτλο στην πατρίδα του.

Ο Αμερικανός τη Δευτέρα (30/08) κλείνει τα 28 του χρόνια αντιμετωπίζοντας τον Γάλλο, Στεφάν Ρομπέρ.

"Γενέθλια... ξε-γενέθλια, πάντα προσπαθείς να το κερδίσεις. Δεν σκέφτομαι καθόλου την ηλικία, τα νούμερα και όλα αυτά. Θα παίζω μέχρι να νιώσω ότι δεν μπορώ άλλο" δήλωσε ο "A-Rod".

Η Βίνους Γουίλιαμς θα προσπαθήσει να αντικαταστήσει και την αδερφή της, όταν θα ξεκινήσει τις φετινές της υποχρεώσεις κόντρα στην Ρομπέρτα Βίντσι. Η 29χρονη Αμερικανίδα, πρωταθλήτρια για δύο συνεχόμενες χρονιές στο US Open (2000, 2001), προέρχεται από τραυματισμούς όμως δηλώνει πανέτοιμη για τον 3ο τίτλο στην πατρίδα της.

"Θεωρητικά είμαι περισσότερο ξεκούραστη απ'όλα τα κορίτσια. Πρέπει να παρουσιαστώ φρέσκια" είπε χαρακτηριστικά...

Τέλος, ο Λέιτον Χιούιτ που το 2001 πανηγύρισε το πρώτο από τα δύο Grand Slam που κοσμούν την τροπαιοθήκη του (το άλλο στο Wimbledon το 2002), αντιμετωπίζει τον Πολ Ανρί Μαθιέ στο Louis Armstrong Court ενώ η συμπατριώτισσά του, Σαμάνθα Στόσουρ θα αγωνιστεί κόντρα στην Έλενα Βέσνινα .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger