Τίτλοι τέλους μάλλον για το PSJ. Σήμερα οι υπεύθυνοι της σελίδας OzModchips μετέδωσαν τα δυσάρεστα νέα σε όσους προ παρήγγειλαν το PS Jailbreak. Τα νέα είναι πως η Sony Europe έχει επιβάλει την λήψη ασφαλιστικών μέτρων σχετικά με οποιονδήποτε πρόσωπο πουλά το PS Jailbreak και ως εκ τούτο οι λιανοπωλητές που το διαθέτουν δεν έχουν καμία άλλη επιλογή από το να επιστέψουν τα χρήματα σε αυτούς που πρόλαβαν και το παρήγγειλαν. Η Sony έδρασε με απόλυτη μυστικότητα επί του θέματος και απ ότι φαίνετε θα έχουμε και δικαστικές εξελίξεις μεταξύ της OzModchips και της Sony Computer Entertainment Europe στις 31 Αυγούστου.

Η σελίδα OzModchips στο email που έστειλε στα άτομα που προ- παρήγγειλαν το PS JailBreak αναφέρει.

"Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα η Sony Αυστραλίας (σ.σ. που ανήκει στην SCEE) επέβαλε την λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά κάθε εταιρίας / προσώπου πωλητή του PS Jailbreak, έτσι με μεγάλη μου λύπη σας ενημερώνω πως θα σταματήσουν οι αγοραπωλησίες του PS Jailbreak. Ενώ μόλις τώρα ταχτοποιούμε το θέμα με τις επιστροφές χρημάτων.
Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκαλέσαμε και ελπίζουμε ότι μπορείτε να καταλάβετε τη θέση μας επί του θέματος. Παρακαλώ σημειώστε ότι η επιστροφές των χρημάτων σας μπορεί να πάρει περίπου 5 εργάσιμες ημέρες για να τα έχετε πάλι στην κάρτα σας."

Μπορεί αυτά να είναι άσχημα μαντάτα αλλά ας περιμένουμε να δούμε τη έχουν να προσφέρουν και οι κλώνοι αν όντως είναι πραγματικοί, ίσως είναι και η ευκαιρία να το προμηθευτούμε δωρεάν ή να δημιουργηθούν σπιτικά PS JailBreak. Ότι δεν κινείτε επίσημα κινείτε ανεπίσημα, οπότε υπομονή.

Update
Το Quantronics που κι αυτό διέθετε το PS Jailbreak σταματά να το δίνει, και έχει βάλει ως αίτιο “δεν υπάρχουν αποθέματα” για να συμμορφωθεί μάλλον με την εντολή του δικαστηρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger