Ο "φονέας των γιγάντων" Μάρκος Παγδατής, μετά την χθεσινή επική νίκη επί του Ναδάλ ονειρεύεται να κερδίσει για δεύτερη φορά φέτος τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών, Ρότζερ Φέντερερ στον σημερινό δεύτερο ημιτελικό του Cincinnati Masters. Αμερικανική υπόθεση ο 1ος ημιτελικός ανάμεσα σε Άντι Ρόντικ και Μάρντι Φις.

Μπορεί ο ημιτελικός ανάμεσα στους δύο ντόπιους Ρόντικ και Φις να μονωπολεί το ενδιαφέρον των Αμερικανών, ωστόσο το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας είναι δίχως αμφιβολία αυτό του υπερασπιστή του τίτλου στο Σινσινάτι, Ρότζερ Φέντερερ κόντρα στον πλέον επικίνδυνο τενίστα του tour, Μάρκο Παγδατή.

Ο Κύπριος πρωταθλητής βρίσκεται στα καλύτερά του και το απέδειξε στη χθεσινή τεράστια νίκη με 6-4, 4-6, 6-4 επί του Ράφαελ Ναδάλ η οποία ήταν η πρώτη μετά από έξι συνεχόμενες ήττες από τον Ισπανό.

Νωρίτερα μέσα στη σεζόν, στον 3ο γύρο του Indian Wells, ο Μάρκος είχε σημειώσει την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του επικρατώντας με 2-1 σετ (5-7, 7-5, 7-6) του Ρότζερ Φέντερερ, σώζοντας μάλιστα και τρία match points του Ελβετού (!!!) και θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβό του στον σημερινό δεύτερο ημιτελικό του 7ου Masters Series της σεζόν και τελευταίου μεγάλου τουρνουά πριν το Αμερικανικό Όπεν!

Από την άλλη, ο 29χρονος Ελβετός που μετράει 6 νίκες απέναντι στον Κύπριο, θέλει να πάρει εκδίκηση για εκείνο το βράδυ της 16ης Μαρτίου στην Καλιφόρνια. Εκείνο το διάστημα ο Φέντερερ προερχόταν από μια μεγάλη περίοδο χωρίς αγώνες μετά τον τίτλο στο Australian Open, λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπώρησε και δεν βρισκόταν στην καλύτερή του κατάσταση.

Πλέον ο Βασιλιάς των courts, φαίνεται να ανεβάζει ταχύτητα ενόψει και του Αμερικανικού Όπεν και η σχετικά εύκολη νίκη επί του Νικολάι Νταβιντένκο και η εμφάνισή του σημαίνει πως ο Μάρκος πρέπει να πιάσει τέλεια απόδοση για να κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον κάτοχο 16 Grand Slam τίτλων.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 02:00 ώρα Ελλάδος ξημερώματα Κυριακής με τηλεοπτική μετάδοση απ'το Novasports4 και το κορυφαίο Live Streaming της BET365 (με δωρέαν λογαριασμό).

Νωρίτερα (21:00GR-Νοvasports4-ΒΕΤ365), το ζευγάρι του τελικού του 2003, Άντι Ρόντι και Μάρντι Φις θα αναμετρηθούν για 12η φορά στην καριέρα τους με τον "Α-Rod" να προηγείται 9-2 στις νίκες κόντρα στον συμπατριώτη και φίλο του.

Ο 27χρονος Αμερικανός, Νο13 στον κόσμο, μετά την είσοδό του στα ημιτελικά του Cincinnati Masters, πιστοποίησε την επιστροφή του στο top10 καθώς, ανεξαρτήτου αποτελέσματος και πορείας, τη Δευτέρα θα βρεθεί στο Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης.

Είναι η πρώτη φορά μετά το 2003 που δύο unseeded (Παγδατής-Φις) βρίσκονται στα ημιτελικά του Cincinnati ενώ σε περίπτωση που ένας από τους δύο φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του τουρνουά μετά την Open Era (1968).

Σάββατο 21/08: Ημιτελικά Cincinnati Masters
21:00GR 9-Roddick (U.S.) vs Fish (U.S.)
02:00GR 3-Federer (Switzerland) vs Baghdatis (Cyprus)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger