Tον πρώτο τίτλο της καριέρας της πανηγυρίζει η Σαμάνθα Στόσουρ. Η Αυστραλή επικράτησε με 2-0 (6-2, 6-3) της Σερένα Γουίλιαμς και κατέκτησε δίκαια το U.S OPEN. "Τα άκουσε" και πάλι από την Αμερικανίδα η Ελληνίδα διαιτητής του αγώνα.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Γουίλιαμς έδειξε εξουθενωμένη από τον ημιτελικό με αντίπαλο τη Βοζνιάκι. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να εκνευριστεί στο τελευταίο πόντο του πρώτου γκέιμ  του 2ου σετ και να "επιτεθεί" φραστικά κατά του διαιτητή της αναμέτρησης.
Αξίζει να σημειωθεί πως επρόκειτο για ελληνική εκπροσώπηση, αφού τον τελικό διεύθυνε η Ελληνίδα, Έβα Ασδεράκη. Οι δύο τους έχουν κακό παρελθόν αφού το 2009 η Γουίλιαμς είχε διαμαρτυρηθεί έντονα σε αγώνα με την Κιμ Κλάιστερς, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί.
Φαίνεται ωστόσο ότι δεν είχε ξεχάσει την 29χρονη διαιτητή. Με το κοινό να την υποστηρίζει και την Στόσουρ να κοιτά εμβρόντητη η Σερένα φώναξε προς την Ασδεράκη, αλλά το συμβάν έλαβε γρήγορα τέλος. Στο τέλος, ωστόσο, η Αμερικανίδα απέφυγε να της δώσει το χέρι.


Μπορεί να βρίσκεται μόλις στο Νο9 της κατάταξης και να ήταν πιο γνωστή για τις επιδόσεις της στα διπλά, ωστόσο η Στόσουρ είχε αποδείξει την αξία της στο μονό όταν πέρυσι ηττήθηκε στον τελικό του Γαλλικού Όπεν από την Φραντσέσκα Σκιαβόνε.
"Είχα μία από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου και ήμουν τυχερή που ήταν στη Νέα Υόρκη. Από τότε που έπαιζα τένις είχε όνειρο να βρεθώ εδώ. Δεν ξέρω τι να πω. Σερένα είσαι φανταστική παίκτρια, μεγάλη πρωταθλήτρια και έχει κάνει θαύματα για το άθλημά μας", δήλωσε πανευτυχής η Στόσουρ.
Η Γουίλιαμς στάθηκε από την πλευρά της στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και ευχαρίστησε άπαντες για την υποστήριξη που της πρόσφεραν. Αναφέρθηκε επίσης και στον τσακωμό της με την Ελληνίδα διαιτητή λέγοντας ότι και να έπαιρνε τον πόντο δεν θα άλλαζε τίποτα στον αγώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger