nadal-usopen11-11_408.jpg
Η βιασύνη των διοργανωτών να ξεκινήσουν οι αγώνες την Τετάρτη, έστω και για 15 λεπτά, προκάλεσε την αντίδραση του Ράφαελ Ναδάλ, αρχικά και στη συνέχεια των Μάρει και Ρόντικ οι οποίοι έκαναν λόγο για κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας ενώ οι προημιτελικοί Φέντερερ-Τσονγκά, Τζόκοβιτς-Τιπσάρεβιτς μεταφέρθηκαν για την Πέμπτη.

Η βροχή που πέφτει ασταμάτητα τις δύο τελευταίες ημέρες στη Νέα Υόρκη, έχει φέρει σε αδιέξοδο διοργανωτές και τενίστες και πλέον όλα είναι πιθανά στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν με την τρίτη εβδομάδα να θεωρείται βέβαιη...

Το πρωινό πρόγραμμα της Τετάρτης αρχικά αναβλήθηκε ενώ με την πρώτη ευκαιρία οι διοργανωτές έβαλαν τα πρώτα τρία παιχνίδια σε Arthur Ashe, Loyis Armstrong και Grandstand, η δράση όμως κράτησε μόλις 15 λεπτά με τον Ναδάλ να βρίσκεται 3-0 games πίσω στο σκορ από τον Μιούλερ, τον Μάρει να χάνει 2-1 games απ'τον Γιανγκ και τον Ρόντικ να προηγείται 3-1 games του Φερέρ στο πρώτο παιχνίδι του Αμερικανού εκτός Arthur Ashe εδώ και 9 χρόνια!

Η απόφαση αυτή των διοργανωτών να βάλουν βιαστικά τους πρώτους αγώνες να ξεκινήσουν, προκάλεσε την αντίδραση των Ναδάλ, Μάρει και Ρόντικ με τον Ισπανό να τονίζει χαρακτηριστικά: "Πρέπει να δώσουμε μάχη γι'αυτό. Να έχουμε τέτοια δύναμη ώστε να πούμε ότι δεν θέλουμε να μπουμε στο court, μέχρι να σταματήσει τελείως η βροχή. Λυπάμαι για τους φιλάθλους αλλά η υγεία των τενιστών είναι πιο σημαντική".

Στο ίδιο μήκος κύμματος και ο Μάρει: "Ακόμα έβρεχε και το πίσω μέρος του court γλίστραγε πραγματικά. Εμείς θέλουμε πρώτα απ'όλους να παίξουμε όμως αυτό είναι επικίνδυνο".

Ακόμα πιο εκδηλωτικός και αποφασισμένος ο Άντι Ρόντικ, είπε: "Θέλουμε απλά να τονίσουμε ότι δεν πρόκειται να ξαναβρεθούμε σε αυτή την κατάσταση και πιστεύω ότι γίναμε ξεκάθαροι".

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, έχει ξεσπάσει πλέον μια μικρή μάχη μεταξύ διοργανωτών και παικτών με τους πρώτους να θέλουν να ολοκληρωθεί στην ώρα του το Όπεν αφού από πίσω τρέχουν χορηγοί και τηλεοπτικά δικαιώματα και τους τενίστες να μην βιάζονται καθόλου, βάζοντας ως προτεραιότητα την υγεία τους.

Λίγο μετά τις δηλώσεις των τριών πρωτοκλασάτων τενιστών, ήρθε η απάντηση της USTA: "Οι συνθήκες μπορεί να μην ήταν ιδανικές αλλά ήταν ασφαλείς. Παρόλαυτά αν κάποιος οι κάποιοι νιώσουν ότι δεν είναι ασφαλές, τους ακούμε όπως κάνουμε πάντα και οι διαιτητές ζητάνε τη συμβουλή των τενιστών για το αν θα συνεχίσουν ή θα διακόψουν το παιχνίδι".

Παράλληλα οι προημιτελικοί αγώνες Φέντερερ-Τσονγκά και Τζόκοβιτς-Τιπσάρεβιτς μεταφέρθηκαν για την Πέμπτη ενώ στο πρόγραμμα της Τετάρτης παραμένουν οι εναπομείναντες αγώνες της 4ης φάσης των ανδρών και οι πρώτοι προημιτελικοί των γυναικών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger