usopen11_408.jpg
Επικά παιχνίδια περιμένουν σήμερα τους φίλους του αθλήματος με τέσσερις απολαυστικούς ημιτελικούς να περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα της 13ης ημέρας του Αμερικανικού Όπεν. Δίχως αμφιβολία, οι τιτανομαχίες Φέντερερ-Τζόκοβιτς, Μάρει-Ναδάλ και Σ.Γουίλιαμς-Βοζνιάκι κόβουν την ανάσα!

Κάτι τέτοιες ημέρες είναι που όλα τα άλλα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και το τένις απολαμβάνει τις καλύτερές του στιγμές ενώ το σύνθημα του US Open "It must be love" αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη έννοια...

Δεν θα μπορούσε να συμβεί καλύτερο σενάριο από το σημερινό με τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που περιλαμβάνει το πρόγραμμα στο National Tennis Center της Νέας Υόρκης, να μυρίζουν... μπαρούτι!

Η αρχή (19:00GR-Eurosport) θα γίνει με τον μεγάλο ημι-ΤΕΛΙΚΟ των ανδρών μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Ρότζερ Φέντερερ, των δύο τενιστών που κατά κοινή ομολογία, παίζουν το καλύτερο τένις στη Νέα Υόρκη.

Το αγωνιστικό στυλ των δύο μονομάχων μας προειδεάζει ότι θα παρακολουθήσουμε μια άκρως θεαματική και αμφίρροπη αναμέτρηση με το πρόσφατο ραντεβού τους στα ημιτελικά του Roland Garros να επιβεβαιώνει και τις σημερινές μας προσδοκίες.

Eκεί, στο Παρίσι, ο Ρότζερ Φέντερερ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, νίκησε 3-1 σετ τον Νόβακ Τζόκοβιτς βάζοντας τέλος στο απίστευτο σερί νικηφόρων αγώνων του Σέρβου το οποίο όμως συνέχισε αργότερα κατακτώντας το θρυλικό Wimbledon, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

"Δεν ξέρω αν το Παρίσι βοηθήσει εμένα ή αυτόν. Ήταν απλά ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της χρονιάς. Ήταν ξεχωριστό για τη στιγμή που έγινε. Ελπίζω να επαναληφθεί" είπε ο Φέντερερ ο οποίος μετράει 14 νίκες έναντι 9 του Τζόκοβιτς ενώ το σκορ στις σκληρές επιφάνειες είναι 11-8 υπέρ του Βασιλιά.

Μετά το τέλος του μεγάλου αγώνα, στο κεντρικό court θα μπουν (22:00GR-Eurosport) οι δύο καλύτεροι αμυντικοί του tour, Ράφαελ Ναδάλ και Άντι Μάρει και οι μπάλες θα αναστενάξουν από τα πολλά και εξαντλητικά ράλι που θα παρακολουθήσουμε. Ο Ισπανός προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες επί του Βρετανού στην αντίστοιχη φάση των Roland Garros και Wimbledon, ωστόσο στα hardcourts ο Μάρει τα πηγαίνει πολύ καλύτερα και η νίκη επί του Ράφα στους "4" του US Open το 2008, θα είναι ο οδηγός για μια νέα μεγάλη επιτυχία του 24χρονου Σκωτσέζου.

Ο Ναδάλ, υπερασπιστής του τίτλου στη Νέα Υόρκη, στους δύο τελευταίους αγώνες στο Όπεν έχει παίξει εντυπωσιακό τένις (κόντρα σε Μιούλερ και Ρόντικ), δείχνοντας να βρίσκει πολλά από τα στοιχεία που τον οδήγησαν πέρυσι στη συμπλήρωση του Grand Slam καριέρας στο ίδιο γήπεδο όταν κέρδισε στον τελικό τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ναδάλ και Μάρει θα συναντηθούν για 17η φορά στην καριέρα τους με τον Ισπανό να έχει συντριπτικά υπέρ την πρϊστορία με 12 νίκες έναντι 4 του Μάρει. Η τελευταία φορά που ο Βρετανός είχε νικήσει τον Ράφα ήταν στον Καναδά το 2010, πριν 13 μήνες. Το σκορ στα hardcourts είναι 5-3 υπέρ του ταυρομάχου!

Στις 02:00GR θα έρθει η σειρά δύο σπουδαίων γυναικών να καθηλώσουν με το τένις τους το κοινό του Arthur Ashe. Η πρώην Νο1, Σερίνα Γουίλιαμς και η τωρινή Βασίλισσα της WTA, Καρολίν Βοζνιάκι θα δώσουν μια επική μάχη σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κρίνει τον τίτλο!

H Γουίλιαμς, Νο27 στον κόσμο μετά την περιπέτεια με τους τραυματισμούς της, επέστρεψε φέτος το Καλοκαίρι μετά από απουσία ενός χρόνου και είναι το ίδιο δυνατή όπως παλιά, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις στα τουρνουά προετοιμασίας για το Οπεν κατακτώντας μάλιστα και το Premier τουρνουά στο Τορόντο.

Σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την τενίστρια που την διαδέχθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης με την Καρολίν Βοζνιάκι να ψάχνει τον πρώτο της τίτλο σε Grand Slam τουρνουά, έχοντας αγωνιστεί το 2009 στον τελικό του US Open όπου ηττήθηκε απ'την Κλάιστερς.

Η 21χρονη Δανέζα σε δύο αναμετρήσεις με τη Σερίνα δεν έχει πετύχει νίκη και σήμερα θα διαπιστώσουμε αν το σταθερό παιχνίδι της από τη βασική γραμμή μπορεί να περιορίσει την επιθετικότητα και τη δύναμη της 29χρονης Αμερικανίδας.

Λίγο νωρίτερα (01:00GR) στο Grandstand θα ξεκινήσει ο πρώτος ημιτελικός των γυναικών, με τη Σαμάνθα Στόσουρ να αντιμετωπίζει την έκπληξη της διοργάνωσης, Αντζέλικα Κέρμπερ.

Σάββατο 09/09: Ημιτελικά US Open (ώρες Ελλάδος, Eurosport)
19:00GR 1-Novak Djokovic (Serbia) vs 3-Roger Federer (Switzerland)
21:45GR 2-Rafael Nadal (Spain) vs 4-Andy Murray (Great Britain)
01:00GR Samantha Stosur (Australia) vs Angelique Kerber (Germany)
02:00GR 1-Caroline Wozniacki (Denmark) vs Serena Williams (U.S.)

US OPEN WOMEN'S DRAW

US OPEN MEN'S DRAW

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger