H αγαπημένη μας μουσική, φωτογραφίες και HD βίντεο και τα νέα Micro Vault Click P Series flash drives υψηλής χωρητικότητας της Sony: έρωτας…
Με χωρητικότητες που φτάνουν μέχρι τα 64 GB, τα φρέσκα Micro Vault Click μας χαρίζουν τον χώρο που έχουμε ανάγκη σε μια μικρή, στιλάτη και εύκολη στη μεταφορά συσκευή.
Σε μαύρο (όλες οι χωρητικότητες) ή σε άσπρο χρώμα (4 GB /8 GB /16 GB), το νέο Micro Vault Click διαθέτει μια σειρά από καινοτομίες στο σχεδιασμό: μικρότερη διάσταση κατά 5,6 χιλιοστά, που χαρίζει ένα πιο λεπτό προφίλ και μεγαλύτερο άνοιγμα για τον ιμάντα πρόσδεσης. Αυτό σημαίνει πως θα προστεθεί στην αλυσίδα των κλειδιών μας ή στο κινητό με μια κίνηση.
Ένα φωτάκι LED στην άκρη του, επιτρέπει στο χρήστη να γνωρίζει πότε εγγράφονται δεδομένα και πότε είναι ασφαλές να το αποσυνδέσει. Η Sony επανέφερε, επίσης, το μοναδικό και δημοφιλές χαρακτηριστικό της λειτουργίας ‘Click’, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να αποκαλύπτει τo βύσμα USB χωρίς να αποκτά η συσκευή πρόσθετο μήκος, και να το προστατεύει όταν δεν τη χρησιμοποιεί.
Με το multimedia περιεχόμενο – και HD βίντεο και ‘βαριές’ ψηφιακές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης– να είναι απίστευτα πιο δημοφιλές, το Micro Vault Click είναι μια ευχάριστη. προσθήκη στην οικογένεια των Micro Vault της Sony.

Μεγάλη χωρητικότητα και λεπτή σχεδίαση και είναι σαν να έχεις ένα δεύτερο σκληρό δίσκο τόσο μικρό, ώστε να μπαίνει στην αλυσίδα των κλειδιών σε πολύ λογικό κόστος.
Προστασία δεδομένων…
Στο λογισμικό που μπορείτε να κατεβάσετε από το διαδίκτυο για το Micro Vault Click περιλαμβάνονται και τα προγράμματα File Rescue και x–Pict Story™. Το File rescue επιτρέπει στο χρήστη να ανακτήσει σημαντικά δεδομένα τα οποία διαγράφηκαν από κάποιο λάθος, καθιστώντας παιχνιδάκι τη διαδικασία ανάκτησης χαμένων αρχείων – όπως φωτογραφιών, βίντεο και μουσικής. Το λογισμικό x–Pict Story™ επιτρέπει,επίσης, τη δημιουργία αυτοματοποιημένων φωτογραφικών παρουσιάσεων.
Τα νέα Micro Vault Click είναι διαθέσιμα στην αγορά, σε 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, και τα… ‘το-θέλω’ 64GB (!) ενώ κάθε gadgetάκι συνοδεύεται από πενταετή εγγύηση.
Kudos στους Sony people…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger