"Κάναμε το 95%", λέει ο Σαμπατίνι για τον Κόμπι Μπράιαντ

“Φωτιά” πήραν τα μηχανήματα τηλεδιάσκεψης από την Ιταλία μέχρι τις ΗΠΑ χτες το βράδυ, καθώς Βίρτους Μπολόνια και Κόμπι Μπράιαντ ήρθαν πιο κοντά. «Απ' ότι είχαμε να κάνουμε, έχουμε υλοποιήσει το 95%», δήλωσε έμπλεος χαράς ο Γκαμπριέλο Σαμπατίνι.

Η Βίρτους ανέβασε την προσφορά της στα 3,3 εκατομμύρια δολάρια ακαθάριστα για 35 μέρες! Που πάει να πει ότι το ποσό ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια δολάρια καθαρά για 8-10 αγώνες, καθώς ήδη έχει επιτευχθεί αλλαγή στο καλεντάρι, κατόπιν συμφωνίας των υπόλοιπων ομάδων. Είναι δε, χαρακτηριστικό πως οι αντίπαλες ομάδες δέχτηκαν να πληρώσουν κατά το ήμισυ το κόστος της συμμετοχής του Κόμπι στους αγώνες.

«Ήταν μια όμορφη νύχτα. Ανέβασα την τελευταία προσφορά μου, περνώντας τα τρία εκατομμύρια δολάρια το ακαθάριστο. Τώρα πρέπει να συζητήσουμε τα οφέλη, υπάρχει ακόμα κάτι να επιλυθεί, αλλά σε αυτό το σημείο, είμαι πολύ αισιόδοξος. Το 95% πιστεύω πως το έχουμε κάνει», ανέφερε ο πρόεδρος της Βίρτους, που είναι έτοιμη για να κάνει το μεγάλο μπαμ.

Βέβαια, ο Μπράιαντ έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Λέικερς, αντί 83,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Πόσο μπορεί λοιπόν να τον συγκινήσει μία ιταλική ομάδα που προσφέρει αυτά τα χρήματα; Από την άλλη, βέβαια, εδώ ίσως η Βίρτους να μπαίνει στο πιο κρίσιμο σημείο, καθώς η εταιρία που σπονσοράρει τον Κόμπι και τον έφερε και στην Αθήνα, μπαίνει στη μέση προκειμένου να δουν πώς θα γίνει η μοιρασιά. «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πληρώσουν όλοι για να παίξει εδώ ο Κόμπι. Εάν παίξει δηλαδή για λίγα παιχνίδια, θα γίνει καλύτερο το πρωτάθλημα; Δεν το πιστεύω. Όλο το θέμα γίνεται για οικονομικούς και διαφημιστικούς λόγους», ανέφερε ο διεθνής Ντάνιελ Χάκετ της Σκαβολίνι, την ώρα που ο Σίλβιο Μπερκλουσκόνι αναγκάζεται να λάβει κι άλλα μέτρα λιτότητας.

«Ευτυχώς όλοι οι παίκτες δεν σκέφτονται όπως ο Χάκετ», απάντησε ο Σαμπατίνι.

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger