Η MTV Networks εξαγόρασε την Social Express, μια εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο δημιουργίας παιχνιδιών για social networks, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Ο λόγος αυτής της συμφωνίας οφείλεται στο γεγονός ότι το MTV σχεδιάζει να λανσάρει μερικά παιχνίδια που θα βασίζονται σε χαρακτήρες και show από τα Nickelodeon και MTV, ενώ θα δημιουργήσει και μία πλατφόρμα που θα υποστηρίζει παιχνίδια από ανεξάρτητους developers.
Αυτή η κίνηση αποτελεί την πρώτη προσπάθεια εισόδου της εταιρίας στον χώρο των social games, καθώς μέχρι στιγμής οι ιστοσελίδες παιχνιδιών που έχει στην κατοχή της περιλαμβάνουν τα AddictingGames.com, Shockwave.com, Nick.com Games, Nick.com Arcade, Neopets, GameTrailers και Xfire.

Η CEO του MTV, Judy McGrath, δήλωσε:

“Το social gaming είναι ένα από τα πιο εξελίξιμα πεδία στο χώρο των social media, με απίστευτη ανάπτυξη μέχρι στιγμής. Είναι διασκεδαστικό, εθιστικό και μπορείς να μοιράζεσαι τις εμπειρίες με τους φίλους σου και όχι μόνο“
Βέβαια, πίσω από όλα αυτά κρύβεται το κέρδος, καθώς αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το AdWeek τα social games είναι κοντά στο να δημιουργήσουν μία βιομηχανία αξίας 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο χρήστης παραμένει στην ιστοσελίδα για αρκετό χρόνο με αποτέλεσμα η διαφήμιση να στοιχίζει ακόμα περισσότερο.

Το MTV δεν είναι το μόνο τηλεοπτικό μέσο που προσπαθεί να εισέλθει στο χώρο του Ίντερνετ. Το ESPN ανακοίνωσε επίσης ότι θα δημιουργήσει τη δική του σειρά από social, mobile και Facebook games με τη βοήθεια της εταιρίας Playdom. Αυτές οι κινήσεις υποδηλώνουν ότι η γραμμή μεταξύ τηλεόρασης και Ίντερνετ είναι πλέον πολύ λεπτή, καθώς σε μια πρόσφατη δημοσκόπηση το 83% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι κάποιο ή ακόμα και όλο το τηλεοπτικό υλικό που παρακολουθούν, το βλέπουν μέσω Ίντερνετ και όχι στην τηλεόραση τους!

Είναι εμφανές ότι πλέον είναι σημαντικό για την επιβίωση των τηλεοπτικών δικτύων να παρουσιάζουν το περιεχόμενο τους στο Ίντερνετ, για αυτό και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις κινήσεις του MTV, με πρεμιέρα μάλλον από το φθινόπωρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger