Σε περίπατο μετέτρεψε τον τελικό του Wimbledon η Σερίνα Γουίλιαμς... Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, καλωσόρισε με τον χειρότερο τρόπο την πρωτάρα σε τελικό Grand Slam, Βέρα Ζβονάρεβα και συντρίβοντας τη Ρωσίδα κατέκτησε τον 13ο Major τίτλο της καριέρας της και 4ο στο ιστορικό Λονδρέζικο Grand Slam!!

Μια ακόμη ξεχωριστή ημέρα, σε ένα ξεχωριστό μέρος για μια ξεχωριστή πρωταθλήτρια...

Η Σερίνα Γουίλιαμς, ο "θηλυκός Φέντερερ", έκανε τα εύκολα... ακόμα πιο εύκολα σε έναν από τους πιο σύντομους, σε διάρκεια, τελικούς στο Wimbledon και με ένα πανεύκολο 6-3, 6-2 επί της Βέρα Ζβονάρεβα πανηγύρισε το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της στο Λονδίνο και 4ο συνολικά στην καριέρα της, φτάνοντας τους 13 Grand Slam τίτλους με τους οποίους ανέβηκε στην 6η θέση της λίστας με τα περισσότερα Major, αφήνοντας στην 7η την συμπατριώτισσά της και παρούσα, στον τελικό, Μπίλι Τζιν Κινγκ.

Η 29χρονη Αμερικανίδα, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, με όπλο της το παντοδύναμο σερβίς της, δεν επέτρεψε σε καμία στιγμή του αγώνα τη Βέρα Ζβονάρεβα να ελπίσει σε κάτι θετικό από το σημερινό ματς, φτάνοντας στη νίκη μετά από μόλις 67 λεπτά στο κατάμεστο από 15.000 θεατές κεντρικό court του All England Club το οποίο στο τέλος την αποθέωσε, αναγνωρίζοντας την απόλυτη κυριαρχίας της στα courts.

Αυτός ήταν ο δεύτερος φετινός Grand Slam τίτλος για τη Σερίνα μετά από αυτόν στη Μελβούρνη αρχές της σεζόν με την Αμερικανίδα να δείχνει, στην κυριολεξία, ανίκητο στο γρασίδι του Λονδίνου φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου χωρίς να χάσει σετ...

O τελικός ήταν ένας μονόλογος για τη Σερίνα, ειδικά από τη στιγμή που πέτυχε το πρώτο της break στο 8ο game (5-3) του εναρκτήριου σετ. Όλα έγιναν εύκολα κι απλά στη συνέχεια για την Αμερικανίδα πρωταθλήτρια η οποία κυριάρχησε απόλυτα της Ζβονάρεβα και στο 2ο σετ ενώ χαρακτηριστικό της ανωτερότητάς της στον αγώνα είναι το γεγονός ότι το σερβίς της δεν απειλήθηκε στο ελάχιστο από την νευρική Ρωσίδα.

Η Βέρα Ζβονάρεβα, Νο21 του ταμπλό, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, με δάκρυα στα μάτια, δήλωσε: "Συγχαρητήρια Σερίνα. Είσαι μεγάλη τενίστρια και μεγάλη πρωταθλήτρια. Έκανες μεγάλη προσπάθεια σε όλο το τουρνουά και αξίζεις αυτόν τον τίτλο.
Είμαι απογοητευμένη. Δεν μπόρεσα να παίξω το καλύτερό μου τένις αλλά και η Σερίνα δεν μου το επέτρεψε αυτό. Μετά από μερικές ώρες θα συνειδητοποιήσω ότι βρέθηκα στον τελικό του Wimbledon και θα χαρώ πολύ! Σημαίνει πολλά για μένα και για την ομάδα μου μετά από την εγχείρηση που έκανα πέρυσι. Δεν γνώριζα καν αν θα ξανά μπορέσω να παίξω τένις. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου που με στήριξε σ'αυτή τη δύσκολη περίοδο".

Από την πλευρά της, η πρωταθλήτρια Σερίνα, δήλωσε: "Είναι πολύ ξεχωριστό τρόπαιο αυτό. Το 13 είναι το τυχερό μου νούμερο. Θέλω να συγχαρώ τη Βέρα που πέρασε δύσκολες στιγμές πέρυσι, είναι σπουδαία τενίστρια. Ευχαριστώ τη μαμά μου, τον πατέρα μου, τη Βίνους και όλη την ομάδα μου. Πρώτα απ'όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω εσάς που με έχετε στηρίξει πολύ και είστε ένα φανταστικό κοινό"

Η λίστα με τα περισσότερα Grand Slam
1. Margaret Court Smith 24
2. Steffi Graf 22
3. Helen Wills Moody 19
4. Chris Evert 18
5. Martina Navratilova 18
6. Serena Williams 13
7. Billie Jean King 12

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger