Ο τενίστας που αμφισβήτησε πιο πολύ απ'τον καθένα το κορυφαίο δίδυμο Φέντερερ-Ναδάλ, επιστρέφει στο tour μετά από 9 μήνες μακριά απ'τα courts. Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στο τουρνουά PTT Thailand Open που ξεκινάει τη Δευτέρα (27/09) και όλοι οι φίλοι του τένις περιμένουν με ανυπομονησία...

Ο σπουδαίος Αργεντίνος, από το τέλος του 2009 αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο δεξιό καρπό το οποίο επιδεινώθηκε στο φετινό Australian Open όπου ήταν και το τελευταίο του τουρνουά. Μετά από μερικούς μήνες απραξίας και καθυστέρησης, ο Ντελ Πότρο τελικά εγχειρίστηκε τον Μάϊο στον καρπό και τώρα είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει την μεγάλη επιστροφή του στα γήπεδα.

Αν και είχε δηλωθεί στη λίστα του Thailand Open, αρκετοί ήταν οι δύσπιστοι που δεν περίμεναν τον Ντελ Πότρο να αγωνιστεί στο ασιατικό τουρνουά.

Παρόλαυτά ο 21χρονος άσος, μέσω του twitter, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στην Μπανγκόκ και μαζί με τον Ράφαελ Ναδάλ θέτουν σε άλλη τροχιά το 250αρι τουρνουά των 550,000 δολαρίων.

"Βρίσκομαι στην χαρούμενη θέση να σας πω ότι: Θα παίξω ξανά! Θα είναι στο τουρνουά της Μπανγκόκ την επόμενη Δευτέρα" έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντελ Πότρο ο οποίος ξεκίνησε το 2010 στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ τώρα βρίσκεται στο Νο35 καθώς ο περσινός του τίτλος στο US Open, έμεινε ανυπεράσπιστος.

Ο Ντελ Πότρο μετά την Ταϊλάνδη θα αγωνιστεί στο Japan Open (4 Οκτ.) και στη συνέχεια στο προτελευταίο Masters της σεζόν, στη Σανγκάη.
Όπως είναι φυσικό ο Ντελ Πότρο δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Barclays ATP World Tour Finals του Λονδίνου όπου πέρυσι αγωνίστηκε στον τελικό, γνωρίζοντας την ήττα απ'τον ανίκητο, εκείνη την εποχή, Νικολάι Νταβιντένκο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger