Από κάθε γωνιά του πλανήτη έχει έρθει κόσμος για να παρακολουθήσει απόψε την μεγάλη συναυλία των U2 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Η συναυλία αυτή αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη σε κόσμο που έχει πραγματοποιηθεί στην χώρα μας, αφού θα ξεπεράσει το ρεκόρ των περίπου 60.000 θεατών που βρέθηκαν πριν δυο χρόνια στον ίδιο χώρο για τη συναυλία της Μαντόνα. Ωστόσο, εισιτήρια υπάρχουν ακόμα, αλλά πωλούνται μόνο σε ξεχωριστά εκδοτήρια έξω από το ΟΑΚΑ και όχι πλέον μέσω διαδικτύου.

Για τη διευκόλυνση του κοινού, όπως ανακοίνωσαν ΗΣΑΠ, ΕΘΕΛ και Μετρό, θα υπάρχει πύκνωση των δρομολογίων σε λεωφορεία και συρμούς τρένων, καθώς τα πάρκινγκ του ΟΑΚΑ δεν θα λειτουργήσουν παρά μόνον για ελάχιστα εξουσιοδοτημένα αυτοκίνητα. Συνεπώς, όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους και οι ίδιοι οι U2, η μετάβαση στο στάδιο είναι προτιμότερη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Ήδη από το πρωί έχουν εμφανιστεί στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου οι πρώτοι φανατικοί του συγκροτήματος. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 5.30 το απόγευμα αλλά το θρυλικό συγκρότημα θα εμφανιστεί μετά τις 9.30 το βάδυ, ενώ πιο πριν ο χρόνος θα καλυφθεί από άλλα support γκρουπ και καλλιτέχνες. Μάλιστα, οι πρώτοι που έφτασαν νωρίς το πρωί για να εξασφαλίσουν έγκαιρα την είσοδό τους στον χώρο της συναυλίας δοκίμασαν μια έκπληξη, αφού οι 400 πρώτοι ενημερώθηκαν ότι θα καταλάβουν τις καλές θέσεις δίπλα στην σκηνή για να δουν τον Μπόνο και την παρέα του από απόσταση αναπνοής αλλά και να αποτελέσουν μέρος του όλου σόου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger