federer-indian11-4_408.jpg
To μάτι του Ρότζερ Φέντερερ γυάλιζε στην τελευταία αναμέτρηση του προημιτελικού γύρου απέναντι στον συμπατριώτη του Στάνισλας Βαβρίνκα. Ο Ελβετός Βασιλιάς νίκησε εύκολα τον "κομπλεξικό" Σταν και έκλεισε το πολυαναμενόμενο ραντεβού με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του BNP Paribas Οpen όπου θα κριθεί και το Νο2!

Όπως πρόσφατα στη Μελβούρνη, έτσι και στο Indian Wells ο Ρότζερ Φέντερερ δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Βαβρίνκα, παρότι ο νεαρότερος συμπατριώτης του προερχόταν από εντυπωσιακές εμφανίσεις και νίκες μέσα στην εβδομάδα.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης παίζοντας απλά και ουσιαστικά, κινδύνεψε μόνο στο εναρκτήριο game του αγώνα και στη συνέχεια ήταν πολύ άνετος φτάνοντας στη νίκη με 6-3, 6-4 σε μόλις 64 λεπτά στο κεντρικό court του Indian Wells Tennis Garden.

Ο Βαβρίνκα είχε δύο break points στο 1ο game της εμφύλιας προημιτελικής αναμέτρησης, όμως μετά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα άλλο για να πιέσει τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στο διπλό, γνωρίζοντας την 8η ήττα σε 9 αναμετρήσεις από τον Φέντερερ.

Πλέον για τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών, τα ψέμματα τελείωσαν...

Στην ημιτελική αναμέτρηση του Σαββάτου (22:00GR-Novasports4) απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς θα έχει την ευκαιρία να ξεπλύνει τη "ντροπή" από τις δύο συνεχόμενες ήττες του από τον υπερ-φορμαρισμένο Σέρβο και παράλληλα να διατηρήσει τη 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

"Είμαι πολύ χαρούμενος" τόνισε ο 29χρονος μαέστρος μετά τη νίκη επί του Βαβρίνκα. "Είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη χρονιά...".

"Το επίπεδό μου είναι πολύ καλό στα hardcourts τους τελευταίους έξι μήνες και είμαι ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι παίζω τόσο καλά. Σωματικά είμαι τέλεια και το κινητρό μου είναι μεγάλο. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι ξανά στα ημιτελικά εδώ" πρόσθεσε ο Βασιλιάς του αθλήματος ο οποίος πέρυσι είχε αποκλειστεί στον 3ο γύρο της διοργάνωσης απ'τον Μάρκο Παγδατή, στο πρώτο του τουρνουά μετά την κατάκτηση του 16ου Grand Slam της καριέρας του, στη Μελβούρνη.

Ο Φέντερερ θα συναντηθεί για 22η φορά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς έχοντας ρεκόρ 13-8 κόντρα στον Σέρβο ο οποίος, όμως, προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, στα ημιτελικά του Australian Open και στον τελικό του Ντουμπάι χωρίς μάλιστα να χάσει σετ!

Οι δυο άνδρες θα συνθέσουν το απόλυτο ζευγάρι του δεύτερου μεγάλου ημιτελικού στο BNP Paribas Open και ο νικητής θα γνωρίζει ήδη τον αντίπαλό του από τον πρώτο ημιτελικό (20:00GR) μεταξύ του Ράφα Ναδάλ και του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.

Οι τέσσερις ημιφιναλίστ είχαν βρεθεί επίσης στα ημιτελικά του US Open το 2009 το οποίο κατέκτησε ο Αργεντίνος.


Παρασκευή 18/03: Προημιτελικά BNP Paribas Open
2-Federer (Switzerland) beat 12-Wawrinka (Switzerland) 6-4 6-4
3-Djokovic (Serbia) beat 18-Gasquet (France) 6-2 6-4

BNP PARIBAS OPEN DRAW

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger