federer-indian11-2_408.jpg
Ξεκινάει σήμερα το δεύτερο σκέλος του γύρου των 32 στο BNP Paribas Open. Φέντερερ και Τζόκοβιτς θα θελήσουν να «τελειώσουν» τα ματς χωρίς παρατράγουδα, μιμούμενοι τον Ράφαελ Ναδάλ που μέχρι στιγμής δεν έχει απειληθεί από τους αντιπάλους του ενώ από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει επίσης το ντέρμπι Ράονιτς-Χάρισον.

Φέντερερ και Τζόκοβιτς θα βρουν στον δρόμο τους δύο αξιόλογους παίχτες που δεν θα διστάσουν να τους δυσκολέψουν το έργο.

Ο Ελβετός, Νο2 της παγκόσμιας και τρεις φορές πρωταθλητής στο Indian Wells, θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Χουάν Ιγκνάσιο Τσέλα Νο31 στον κόσμο ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς που φέτος δείχνει να έχει βάλει σκοπό να ξεπεράσει τον Φέντερερ στην 2η θέση των rankings, καλείται να αντιμετωπίσει τον 22χρονο Λετονό, Έρνεστ Γκούλμπις.
Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν νωρίς με την αναμέτρηση Τζόκοβιτς-Γκούλμπις να ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα (20:00GR-Novasports4) και τον αγώνα του Ελβετού με τον Τσέλα να ακολουθεί στις 23:00GR (Novasports4).

Αντίπαλο της ίδιας δυναμικότητας θα αντιμετωπίσει και το Νο7 του ταμπλό, Τόμας Μπέρντυχ. Ο Τσέχος ψάχνεται για την επιστροφή του στους τελικούς μεγάλων διοργανώσεων, μετά και τον άτυχο αποκλεισμό του στα ημιτελικά του Dubai Championship. Ο Βραζιλιάνος Μπελούτσι θα προσπαθήσει να τον εμποδίσει σε αυτήν του την προσπάθεια για την πρόκριση στους 16 του Masters 1000s της Καλιφόρνια.
Σημαντικό σημείο της ημέρας το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ των δύο εκ των καλύτερων σέρβερ παγκοσμίως. Άντυ Ρόντικ και Τζόν Ίσνερ θα διασταυρώσουν τα… σερβίς τους στον δεύτερο αμερικανικό εμφύλιο που καλείται να συμμετάσχει ο Ρόντικ, μετά την νικηφόρα μάχη στον προηγούμενο γύρο με τον Τζέιμς Μπλέικ.

Ακόμα ένα ντέρμπι της Αμερικανικής ηπείρου για σήμερα αφού τα δύο ανερχόμενα αστέρια της ATP καλούνται να μονομαχήσουν για την νίκη. Μίλος Ράονιτς και Ράιαν Χάρισον θα παλέψουν για την νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για την φάση των 16 του Indian Wells.
Οι δύο φετινές αποκαλύψεις του tour έρχονται αντιμέτωποι στον γύρο τον 32 σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο 20χρονος Καναδός, που έχει ξεσηκώσει τον κόσμο του τένις με τις εμφανίσεις του, καλείται να αντιμετωπίσει ξανά έναν Αμερικανό τενίστα μπροστά στο κοινό του, όπως και στον προηγούμενο γύρο με την πανηγυρική του επικράτηση για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες εβδομάδες, επί του Μάρντι Φις.
Από την άλλη μεριά ο 18χρονος Αμερικανός, ο νέος Ρόντικ κατά πολλούς, τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει ντεμπούτο στις μεγάλες διοργανώσεις με αξιόλογα αποτελέσματα για την ηλικία του, κοιτώντας κατάματα τενίστες παγκοσμίας κλάσης όπως οι Λιούμπισιτς και Σόντερλινγκ. Ο Χάρισον αντιπροσωπεύει την ελπίδα των αμερικανών για το μέλλον, κάτι που επιβεβαίωσε  και ο ίδιος με την εμφάνισή του στον προηγούμενο γύρο, κόντρα στον Γκιγιέρμο Γκαρσία Λόπεζ. Και οι δύο νεαροί τενίστες βρίσκονται στο τουρνουά ως Wild Card και θα παλέψουν ο καθένας για τον δικό του ξεχωριστό σκοπό.
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ξεχωρίζουν δύο ακόμα δυνατά ντέρμπι όπου ο νικητής είναι δύσκολο να προβλεφθεί. Τσίλιτς και Βάβρινκα αποτελούν ένα πολύ δυνατό ζευγάρι που θα προσφέρει ωραίο θέαμα, όπως και το παιχνίδι μεταξύ του Γάλλου Γκασκέ και του Νο10 αυτή την στιγμή στο tour, Γιούργκεν Μέλτσερ.
Τέλος η μάχη των Λοντρά και Τροϊκι κλείνει το σημερινό πρόγραμμα του Indian Wells. Ο ανεβασμένος Λοντρά θα παλέψει για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τζόκοβιτς – Γκούλπις.

To Order of Play της Τρίτης (15/03) - Η Καλιφόρνια είναι 9 ώρες πίσω -

ΒΝP PARIBAS OPEN DRAW

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger