ito-athens-gyfada10_408.jpg
Οι συμμετοχές στο INTERSPORT Τennis Open στον Ομίλο Αθηνών (19/03-03/04) έκλεισαν την Πέμπτη (10/03) και σύμφωνα με τους διοργανωτές η ποιότητα των τενιστών που δήλωσαν συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και είναι η εγγύηση για την διεξαγωγή του καλύτερου τουρνουά που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας!

Ολόκληρος ο τενιστικός κόσμος της πρωτεύουσας (και όχι μόνο) περιμένει με ανυπομονησία το σπουδαίο τουρνουά, θεσμός πλέον στα αθηναϊκά (και όχι μόνο) courts, INTERSPORT Tennis Open το οποίο θα ξεκινήσει το επόμενο Σάββατο (19 Μαρτίου) και για δύο εβδομάδες θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της εγχώριας τενιστικής δράσης...

Οι μάχες για τον τίτλο του καλύτερου σε κάθε κατηγορία, αναμένονται αδυσώπητες στα ιστορικά χωμάτινα courts του Ομίλου Αθηνών ο οποίος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της διοργάνωσης καθώς πρόκειται για τον πιο όμορφο και άρτια εξοπλισμένο Όμιλο της χώρας με υπερσύγχρονα γήπεδα και ανεκτίμητης αξίας περιβάλλον.

Το γεγονός ότι πρόκειται για το πρώτο τουρνουά από τα τέσσερα συνολικά βαθμολογούμενα που θα διοργανώσει φέτος η INTERSPORT (Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα τα υπόλοιπα τρια), έχει ανεβάσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον όλων των φίλων του αθλήματος οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο σε αθηναϊκό τουρνουά.

Στην κυριολεξία, οι καλύτεροι τενίστες σε κάθε κατηγορία θα δώσουν το παρών και θα διεκδικήσουν τον τίτλο ο οποίος θα τους δώσει και βαθμούς στην κούρσα του πρώτου βαθμολογούμενου Tour από το οποίο στο τέλος της χρονιάς θα προκύψει ο "Intersport Tennis King" της κάθε κατηγορίας...

Στην Όπεν κατηγορία των Ανδρών η οποία θα κινηθεί σε επαγγελματικά πρότυπα με 22 απευθείας συμμετοχές στο κυρίως ταμπλό, βάση της εθνικής βαθμολογίας, δύο wild cards και 8 θέσεις που θα προκύψουν από τα προκριματικά. Ο κορυφαίος Έλληνας, με βάση την κατάταξη και κάτοχος του περσινού τίτλου, Θοδωρής Αγγελίνος και ο περσινός φιναλίστ, Αλέξανδρος Γιακούποβιτς αναμένεται να δώσουν μάχη για το χρηματικό έπαθλο των 2,000 ευρώ έχοντας σημαντικά εμπόδια να ξεπεράσουν όπως αυτό του Πρωταθλητή Ελλάδος για το 2010, Πάρι Γεμουχίδη αλλά και των πάντα επικίνδυνων Καπόγιαννη, Ροβά, Μουράτογλου, Λουκαρέα, Παπαχρηστόπουλου κ.α.

Τις δυνάμεις τους στην Όπεν Ανδρών, πιθανότατα μέσω προκριματικών, θα δοκιμάσουν και οι Σέργιος Παπαδόπουλος, Γιώργος Χιριστανίδης οι οποίοι αναμένεται να κυριαρχήσουν στην κατηγορία τους "30-39", έχοντας ωστόσο δύσκολους αντιπάλους όπως οι Φασουλάς, Λάσκαρης, Κουτσογιώργος κ.α.

Σημαντικές παρουσίες και στην Όπεν κατηγορία των γυναικών, όπου η πρωταθλήτρια της Γλυφάδας, Αγνή Στεφάνου θα έχει ως κύρια αντίπαλο την υπερ-ταλαντούχα Δέσποινα Βογάσαρη που εντυπωσίασε στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών.

Μεγάλες μάχες αναμένεται να γίνουν και στα διπλά ανδρών με τα ζευγάρια που κόβουν την ανάσα να είναι οι: Τ.Ανδρουτσέλης/Γ.Ανδρουτσέλης, Χιριστανίδης/Γεωργούλας, Εφραίμογλου/Κανελλόπουλος, Γ.Κυβερνήτης/Ρομπς, Λάσκαρης/Κοντούζογλου, Σοφιανός/Βενέτης.

Το Tennis24 θα καλύψει το μεγάλο τενιστικό event στον Όμιλο Αθηνών, η κλήρωση του οποίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των πρώτων ημερών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger