Image

Ένας διαβόητος hacker του PS3, ο KaKARoToKS σχολιάζει τις τελευταίες αναβαθμίσεις λογισμικού που έκανε η Sony για να διορθώσει το πρόβλημα της πειρατείας και τη χρήση της κονσόλας με μη εξουσιοδοτημένο λογισμικό.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο ΚaKARoToKS έκανε μια αρκετή αξιοσημείωτη έρευνα πάνω στο PS3 με το μεγαλύτερο εγχείρημά του, το πρώτο CFW για το PS3, για όσους θυμούνται.

Μέσα από το tweeter του o KaKaRoToKS μας ενημέρωνε για όλες τις εξελίξεις και τις προόδους που έκανε πάνω στην κονσόλα, ενώ πρόσφατα για τα μπαλώματα της Sony στα νεώτερα firmware δηλώνει πως η εταιρία έχει εφαρμόσει ένα σχέδιο σε τρία στάδια για να διασφαλίσει την αξιοπιστία της κονσόλας.

Τα τρία βήματα όπως θα καταλάβατε αυτοί που ασχολείστε είναι 1) Ασφαλή αναβάθμιση του firmware (αλλαγή που ήρθε στο fw 3.56), 2) Ασφαλή αποκρυπτογράφηση του firmware (αλλαγή που ήρθε στο fw 3.60), 3) Ασφάλεια στο PSN με αλλαγή του πρωτοκόλλου του PSN (αλλαγή που ήρθε στο fw 3.60).

Όταν κάποιοι ανάφεραν ότι η Sony δε μπορούσε να διορθώσει αυτό το κενό ασφαλείας για τι είναι σε επίπεδο hardware, o KaKaRoToKS απάντησε δηλώνοντας ότι “Ένα κενό ασφαλείας στο hardware μπορεί εύκολα να διορθωθεί μέσω λογισμικού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Sony έχει αφαιρέσει εντελώς το σύνολο των Loader που χρησιμοποιούνταν για πειρατικό σκοπό και έχει παρακάμψει τον metldr, τον οποίο χρησιμοποιούσαν οι hackers.

Συγκεκριμένα γράφει: “Πω, πω, στο 3.60, η Sony αφαίρεσε όλους τους Loaders, τέλος πια οι isoldr/lv1ldr/lv2ldr/appldr με μια αλλαγή την προσθήκη της lv0.2! Φαίνεται πως βρήκαν ένα τρόπο για να ασφαλίσουν πλήρως το PS3.”

Ο KaKaRoToKS δήλωσε αυτές τις μέρες πω δε θα προσπαθήσει να σπάσει το firmware 3.60 μιας και είναι ικανοποιημένος με την τρέχουσα σπασμένη έκδοση. Γράφει στο tweeter

"Η 3.55 είναι μια χαρά, αυτοί που αγαπούν τα homebrews (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) θα μείνουν εκεί, όλοι οι άλλοι θα αναβαθμίσουν.
Πριν αρχίσετε να με σχολιάζετε να γίνω πιο σαφής. Δεν ενδιαφέρομαι πραγματικά για το σπάσιμο του PS3, είμαι καλά με αυτά που έχουμε μέχρι τώρα. Δε θα εργαστώ σε αυτό."

Φαίνεται πως η Sony τα κατάφερε τελικά, διόρθωσε πλήρως τα ελαττώματα του συστήματος ασφαλείας του PS3. Με τα νέα παιχνίδια να έρχονται απαιτώντας το τελευταίο firmware οι ένδοξες μέρες του PS3 hacking του PS3 φαίνεται να τελειώνουν. Άραγε τι θα κάνουν οι λιγοστοί hacker που έμειναν;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger