federer-indian11-3_408.jpg
Καμία απολύτως αντίσταση δεν συνάντησε ο κεφάτος Ρότζερ Φέντερερ στην αναμέτρηση με τον Χουάν Ιγκνάσιο Τσέλα για τον 3ο γύρο του BNP Paribas Open. Ο 29χρονος Ελβετός, παρέμεινε σε τροχιά τίτλου στο Indian Wells και έκλεισε θέση στους "16" της Masters διοργάνωσης περιμένοντας ένα υπερ-ταλέντο μεταξύ των Ράονιτς-Χάρισον.

Εντυπωσιακή ήταν η απάντηση του Ρότζερ Φέντερερ στις νίκες των Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς για τον 3ο γύρο στο πρώτο Masters Series της χρονιάς.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής στην Καλιφόρνια (2004-06), πραγματοποίησε θεαματική εμφάνιση στην επιβλητική νίκη με 6-0, 6-2 επί του Χουάν Ιγκνάσιο Τσέλα με τον Αργεντινό να παίζει άψογα τον ρόλο του "κομπάρσου" στο μονόπρακτη παράσταση του Ελβετού Βασιλιά στην κατάμεστη κεντρική αρένα του Indian Wells.

Ο Φέντερερ είχε πολλά κέφια και πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους τηλε-θεατές βγάζοντας πολλούς και εντυπωσιακούς winners ενώ τελείωσε το ματς με στυλ, πετυχαίνοντας το 5ο του break στην αναμέτρηση με έναν backhand winner στην ευθεία...

Ο Τσέλα, αν εξαιρέσουμε ένα break point που είχε στη διαθεσή του μόλις στο 1ο game του αγώνα, δεν απείλησε καθόλου στη συνέχεια τον αντίπαλό του παίζοντας παθητικό τένις με τον Ρότζερ Φέντερερ να επιβάλει καθολικά τον ρυθμό του στο court, περιορίζοντας δραματικά οποιαδήποτε σκέψη για επίθεση του 31χρονου Λατινοαμερικάνου.

Το Νο2 του ταμπλό και του κόσμου, χρειάστηκε μόλις 58 λεπτά για να φτάσει στη νίκη και πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του θεσμού, βελτιώνοντας κατά έναν γύρο την περσινή του επίδοση.

Η νίκη του Φέντερερ ήρθε την κατάλληλη στιγμή, λίγες μόλις στιγμές μετά τη νέα εντυπωσιακή εμφάνιση του αήττητου, φέτος, Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Σέρβο να επιβάλεται επίσης εύκολα με 6-0, 6-1 του Έρνεστς Γκούλμπις.

Εκτός εξαιρετικού απροόπτου, Φέντερερ και Τζόκοβιτς θα διασταυρώσουν τις ρακέτες τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει και τη 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Πλέον, στους "16" του BNP Paribas Open, ο Βασιλιάς περιμένει τον νικητή της σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα στα νέα αστέρια της ATP, Μίλος Ράονιτς και Ράιαν Χάρισον.

Τα στατιστικά του αγώνα
federer-chela-stats11.jpg

Τα αποτελέσματα της Τρίτης (15/03)

BNP PARIBAS OPEN DRAW

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger