Το TOP SPIN 4 είναι συμβατό με το MOVE για μια ακόμη πιο ρεαλιστική εμπειρία τένις. Συμβατό με 3D. Το Top Spin 4 αλλάζει όσα ξέρατε για τα παιχνίδια τένις προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία. Ο εύκολος χειρισμός του παιχνιδιού σας βάζει κατευθείαν μέσα στο παιχνίδι, ενώ το βαθύ gameplay του θα ανταμείψει τους λάτρεις του σπορ δίνοντάς τους τη δυνατότητα να σχεδιάσουν την στρατηγική τους, να εστιάσουν στις αδυναμίες του αντιπάλου και να εξελιχθούν σε ανίκητους πρωταθλητές μέσα στα κορτ. Ο πιο πλούσιος και προηγμένος τίτλος της σειράς Top Spin, το Top Spin 4, σας προσφέρει την συγκίνηση μια επαγγελματικής καριέρας στο υψηλότερο παγκόσμιο επίπεδο χάρη στο πλουσιότερο ρόστερ παικτών που συμπεριλήφθηκε ποτέ σε παιχνίδι, τις χαρακτηριστικές τους κινήσεις χάρη στην κορυφαία τεχνολογία Signature Style της 2Κ, αναβαθμισμένες δυνατότητες δημιουργίας παίκτη με νέα συστήματα προπόνησης και εξέλιξης, ένα απίστευτα πλούσιο Career mode, ολοκαίνουργιες ρεαλιστικές τηλεοπτικές αναμεταδόσεις και ένα πλήρες online World Tour Mode. Έχετε αυτό που χρειάζεται για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να γίνετε ο νούμερο ένα τενίστας στον κόσμο;

Χαρακτηριστικά
  • Πραγματικό τένις: Δείτε, νιώστε και ακούστε όλα όσα βιώνουν οι επαγγελματίες σε ένα πραγματικό αγώνα τένις. Παρακολουθήστε τον παίκτη σας καθώς χρησιμοποιεί πανομοιότυπες κινήσεις με τον πραγματικό αθλητή χάρη στις ολοκαίνουργιες 4.000 κινήσεις Signature Style. Επίσης, ζήστε την ένταση της κερκίδας καθώς το πλήθος αντιδρά με ζητωκραυγές και επιφωνήματα στα κρίσιμα σημεία του ματς χάρη στα ολοκαίνουργια ηχητικά εφέ πλήθους.
  • Καινοτόμος έλεγχος: Εύκολα προσεγγίσιμο για τους αρχάριους παίκτες και παράλληλα βαθύ και ενδιαφέρον για τους πιο έμπειρους, τα controls του Top Spin 4 επιτρέπουν στους τενίστες κάθε επιπέδου να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του αντιπάλου και να εξελιχθούν σε πρωταθλητή μέσα στα κορτ.
  • Το πληρέστερο ρόστερ παικτών που παρουσιάστηκε ποτέ: Το Top Spin 4 παρουσιάζει 25 από τους κορυφαίους επαγγελματίες τενίστες και θρύλους του χώρου, που αποδίδονται με απαράμιλλη φυσικότητα και ρεαλισμό χάρη στο πολυβραβευμένο σύστημα Signature Style της 2Κ που αναπαριστά με ακρίβεια τις χαρακτηριστικές κινήσεις, τις εμφανίσεις, το στυλ παιξίματός, τις αντιδράσεις καθώς και τους πανηγυρισμούς του κάθε παίκτη.
  • Νέο στυλ παρουσίασης των τηλεοπτικών αναμεταδόσεων: Τα ολοκαίνουργια στοιχεία παρουσίασης δίνουν ζωή στο τένις όπως ποτέ άλλοτε χάρη σε σκηνές εισαγωγής pre-match, ποικίλες αντιδράσεις των θεατών, ηχητικά εφέ, δυναμικές γωνίες λήψεις της αναμετάδοσης των ματς και πολλά άλλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger