nadal-indian11-1_408.jpg
Πολύ δύσκολη νίκη η οποία συνδυάστηκε από κάτω του μετρίου, για τα γνωστά του δεδομένα, εμφάνιση σημείωσε ο Ράφαελ Ναδάλ στον 4ο γύρο του BNP Paribas Open κόντρα στον Σόμντεφ Ντέβαρμαν. Ο Ισπανός αντιμετώπισε σωρεία προβλημάτων κυρίως απ'το forehand του ενώ τώρα καλείται να αντιμετωπίσει το πιο δυνατό σερβίς στο tour!

Δύο πολύ δύσκολες ώρες πέρασε στο κεντρικό court του Indian Wells Tennis Garden ο Ράφαελ Ναδάλ την Τετάρτη, προσπαθώντας να παλέψει με τον κακό του εαυτό αλλά και τον μαχητικό και εξαιρετικά σταθερό Σόμτενφ Ντέβαρμαν ο οποίος προερχόταν από πολύ καλές νίκες τις προηγούμενες ημέρες και βρισκόταν σε εξαιρετική αγωνιστική και κυρίως ψυχολογική κατάσταση.

Ο 24χρονος Ισπανός, Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, νίκησε τελικά με 7-5, 6-4 τον Ινδό qualifier, όμως προβλημάτισε πολύ με την απόδοσή του ενόψει της πολύ πιο δύσκολης συνέχειας στο τουρνουά στο οποίο έχει βλέψεις μόνο για τελικό και πάνω..., ειδικά μετά τους αποκλεισμούς των μεγάλων ονομάτων που ήταν μαζί τους στο πάνω μέρος του ταμπλό (Φερέρ, Σόντερλινγκ, Μάρει).΄

Άπειρα αβίαστα λάθη (32), κυρίως απ'τo πιο δυνατό του όπλο, το forehand, έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, βιαστικές επιλογές, άκρατη επιθετικότητα και λίγα νεύρα χαρακτήρισαν το παιχνίδι του Ναδάλ την  ίδια ώρα που ο 26χρονος Ινδός, Νο84 στην παγκόσμια κατάταξη, μη έχοντας να χάσει απολύτως τίποτα κόντρα στον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο, έκανε το παιχνίδι του και μάλιστ πολύ καλά δημιουργώντας αμέτρητα προβλήματα στον... προβληματικό σήμερα Ισπανό.

Ειδικά το forehand του αριστερόχειρα πρωταθλητή, βρισκόταν εκτός τόπου και χρόνου με πολλά λάθη και επίμονες προσπάθειες απ'τον ίδιο να βγάλει οριακούς winners οι οποίοι, συνήθως, έβγαιναν εκτός side line...

Ο Ναδάλ είχε την ευκαιρία να τελειώσει νωρίτερα το 1ο σετ όταν είχε δύο set points στο 5-4 (/ad, /ad), ωστόσο το πολυπόθητο break για τον Ισπανό ήρθε λίγο αργότερα στο 12ο game με το οποίο έκλεισε νικηφόρα το εναρκτήριο σετ.

Στο 2ο σετ η απόδοση του Ναδάλ ανέβηκε αισθητά με τον Ισπανό να "πουλάει" λιγότερες μπάλες αλλά και πάλι να μην μπορεί να μετουσιώσει την ανωτερότητά του σε προβάδισμα. Ο Ντέβαρμαν πάλευε κάθε πόντο και κατάφερε να παραμείνει κοντά στον διάσημο αντίπαλό του, μέχρι το 10ο game του 2ου σετ όπου ο Ινδός πραγματοποίησε ένα κακό service game, δίνοντας τη δυνατότητα στον Ναδάλ να τελειώσει το ματς μετά από 1 ώρα και 54 λεπτά αγχωτικού, για τον Ισπανό, αγώνα.

Στα προημιτελικά του Indian Wells, ο Ράφα θα αντιμετωπίσει τον τενίστα που κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στην ταχύτητα του σερβίς, τον Ίβο Κάρλοβιτς ο οποίος συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις νικώντας και τον Άλμπερτ Μοντανιές με 7-6(7), 6-2 βγάζοντας 16 άσους.

Τα στατιστικά του αγώνα
nadal-devarman-stats11.jpg

Όλα τα αποτελέσματα της Τετάρτης (16/03)

BNP PARIBAS OPEN DRAW

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger