Η στιγμή που περιμέναν οι περισσότεροι gamers σε όλο τον κόσμο έφτασε, καθώς από σήμερα ξεκίνησε η πώληση του Crysis 2 στα καταστήματα της Ευρώπης!

Είναι το πρώτο παιχνίδι που φτιάχτηκε πάνω στην, τελευταίας τεχνολογίας, multiplatform παιχνιδομηχανή της Crytek’s, την CryENGINE 3 και μπορεί να παιχτεί σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση είτε σε 2D είτε σε στερεοσκοπικό 3D*.
Το Crysis 2 «εκτοξεύει» τους παίκτες σε μία συγκλονιστική προσομοίωση της Νέας Υόρκης το έτος 2023, η οποία έχει καταστραφεί ολοσχερώς από επιθέσεις αδίστακτων εξωγήινων όντων.

Οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία Nanosuit 2 για να…ανακαλύψουν τις ηρωικές δυνάμεις που κρύβουν μέσα τους όπως την ιλιγγιώδη ταχύτητα, την υπέρτατη σωματική δύναμη και τη δυνατότητα να γίνουν αόρατοι για να σώσουν την ανθρωπότητα από τη θανάσιμη εισβολή.
Η μεταφορά του Crysis στις κονσόλες αποτελεί τεράστιο κατόρθωμα όλων μας εδώ στη Crytek”, είπε ο Cevat Yerli, CEO της Crytek. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ‘στήσαμε’αυτό το υψηλής ανάλυσης first person shooter για τους παίκτες πάνω σε πολλές πλατφόρμες ενώ παράλληλα προσφέρουμε και μια άλλη διάσταση παιχνιδιού με το μοναδικό, στερεοσκοπικό 3D“.
Οι κριτικοί σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη υποδεχτεί με ενθουσιασμό την άφιξη του Crysis 2 και το θεωρούν σίγουρη επιτυχία, αφού το παιχνίδι έχει ήδη κερδίσει 15 βαθμολογίες από 90 και πάνω, από κριτικούς σε όλο τον κόσμο ανάμεσά τους και το περιοδικού Official Xbox (ΜΒΡ), το οποίο δήλωσε ότι το παιχνίδι είναι “συγκλονιστικά όμορφο” καθώς και το PC Action (Γερμανία), που σχολίασε ότι το Crysis 2 είναι ένα “πομπώδες shooter με φοβερά γραφικά, έξυπνους εχθρούς και ενδιαφέρον multiplayer”.
Στο Crysis 2, η Νέα Υόρκη έχει ερημώσει από μία σειρά κλιματικών καταστροφών και μία επιδημία έχει πλήξει τον πληθυσμό της πόλης η οποία εξαπλώνεται με κτηνώδη ταχύτητα. Οι εξωγήινοι έχουν επιστρέψει, κρύβονται στους δρόμους και αφήνουν την πόλη σε χάος να φλέγεται. Με σκηνικό έναν κόσμο με φουτουριστικές συγκρούσεις όπου οι στρατιώτες δεν στηρίζονται μόνο στο να πυροβολούν με όπλα και να πετούν χειροβομβίδες, οι παίκτες καλούνται να χρησιμοποιήσουν τη Νέα Υόρκη ως ένα φανταστικό πεδίο μάχης και να μετατραπούν το απόλυτο όπλο. Με τη βασική ιστορία να είναι γραμμένη από το βραβευμένο συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Richard Morgan (Altered Carbon), η single player campaign στο Crysis 2 έχει μία μυστηριώδης και συγκινητική αφήγηση.
Το Crysis 2 περιλαμβάνει επίσης multiplayer campaign που εξελίσσεται σε ταχύτατο ρυθμό, σχεδιασμένη από την Crytek UK, το multiplayer studio της Crytek που είναι αυθεντία στον τομέα αυτό. Το multiplayer του Crysis 2 προβάλλει έξι τρόπους παιχνιδιού και 12 χάρτες από αναγνωρίσιμες περιοχές της Νέας Υόρκης και είναι βασισμένο στο μοναδικό gameplay του Nanosuit 2. Αυτό προσφέρει στους παίκτες ένα νέο σκηνικό με έμφαση στο vertical gameplay που επιτρέπει στους παίκτες να σχεδιάζουν τη στρατηγική τους, να επιτίθενται και να αμύνονται από πάνω και από κάτω.
Το Crysis 2 είναι το πρώτο παιχνίδι που έχει βασιστεί πάνω στην τελευταίας τεχνολογίας multiplatform παιχνιδομηχανή την CryENGINE 3. Διατίθεται σε συγκλονιστικά υψηλή ανάλυση είτε σε 2D είτε σε στερεοσκοπικό 3D* για PlayStation 3 computer entertainment system, για Xbox 360 videogame και entertainment system και για PC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Crysis 2, και για να παρακολουθήσετε το νέο trailer για το λανσάρισμα του παιχνιδιού, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο καλλιτέχνης Β.ο.Β, που έχει βραβευτεί με Grammy, μπείτε στο site crysis.ea.com. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το παιχνίδι στο Twitter ή να πατήσετε “Like” στη σελίδα του Crysis στο Facebook.
*Επιπλέον hardware και accessories, που δεν περιλαμβάνονται στο παιχνίδι, μπορούν να χρειαστούν για το παιχνίδι σε 3D μορφή. Διαβάστε τη συσκευασία του παιχνιδιού για λεπτομέρειες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger