Με την έλευση του iOS 4.3 πλέον μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ακόμη μία δυνατότητα στην εφαρμογή iPod, αυτήν του Home Sharing.
Now you can play your entire iTunes library from anywhere in the house. If it’s on your Mac or PC, you can play it on your iPhone, iPad, or iPod touch over a shared Wi-Fi network. And not just music. Watch a movie or TV show. Play a podcast. Or listen to an audiobook. On whichever device you want — without having to download or sync.

H νέα αυτή λειτουργία για τις iOS συσκευές είναι σχεδόν το αντίθετο του AirPlay. Αντί να στέλνεται το περιεχόμενο από την φορητή συσκευή στην τηλεόραση, η λήψη του γίνεται ασύρματα από τον υπολογιστή. Οι κάτοχοι υπολογιστών Mac ή Apple TV γνωρίζουν εδώ και καιρό αυτή την λειτουργία.
Ουσιαστικά έχετε πρόσβαση σε όλη την βιβλιοθήκη του υπολογιστή σας χωρίς συγχρονισμό και μεταφορά αρχείων, με streaming του περιεχομένου μέσω WiFi.
Για να χρησιμοποιήσετε λοιπόν την Οικιακή Κοινή Χρήση πλέον και από το iPhone, iPad ή iPod Touch, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
1. Ενεργοποιήστε το Sharing στο iTunes
Ανοίξτε το μενού Preferences και στη συνέχεια το “Sharing” και επιλέξτε το “Share my library on my local network” και το “Share entire library”.
Για την ενεργοποίηση του Home Sharing, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με το Apple ID σας. Βεβαιωθείτε ότι θα χρησιμοποιήσετε το ίδιο Apple ID που έχετε και στο iPhone, iPod Touch ή iPad.
2. Ενεργοποιήστε το Home Sharing στο iPhone, iPod Touch ή iPad
Αφού ενεργοποιηθεί το Home Sharing  στον υπολογιστή, το επόμενο βήμα είναι να ανοίξετε το μενού Ρυθμίσεις -> iPod στην iOS συσκευή σας και να εισάγετε το ίδιο Apple ID και  συνθηματικό που χρησιμοποιήσατε για την ενεργοποίηση του Home Sharing στον υπολογιστή.
3. Επιλέξτε την Κοινόχρηστη Βιβλιοθήκη στην εφαρμογή iPod
Τέλος, θα πρέπει να ορίσετε την εφαρμογή iPod να δει την κοινόχρηστη βιβλιοθήκη και όχι τη δική του. Μεταβαίνοντας στην καρτέλα “Λοιπά” θα δείτε ότι εμφανίζεται πλέον ένα καινούριο μενού “Κοινόχρηστα“, το οποίο περιέχει όλες τις βιβλιοθήκες κοινής χρήσης που υπάρχουν στο δίκτυό σας. Επιλέγοντάς τες, φορτώνουν το αντίστοιχο περιεχόμενο και πλέον μπορείτε να αναπαράγετε κανονικά όποιο αρχείο επιθυμείτε. Θα απολαμβάνετε έτσι ατελείωτη μουσική στο iPad ή iPhone σας!
Ιδανικό και για όλους όσους επιθυμούν να δουν μία ταινία στο σπίτι και ο υπολογιστής τους ή η τηλεόραση είναι κατειλημμένοι.
Εσείς κατά πόσο πρόκειται να χρησιμοποιήσετε αυτή την νέα λειτουργία;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger