Οι πρωταθλητές είναι εδώ!Με την ψυχή της πρωταθλήτριας Ευρώπης, η Ίντερ πέτυχε επική ανατροπή, νίκησε 3-2 μέσα στο “Allianz Arena”, ανέτρεψε το σε βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα και πέταξε έξω την Μπάγερν Μονάχου!

Το γκολ του Πάντεφ στο φινάλε, ήταν αυτό που έστειλε τους «νερατζούρι» στους «8» του Champions League!

«Πατατράκ» για τους Βαυαρούς, οι οποίοι μένουν εκτός όλων των στόχων τους από τον Μάρτιο!

* «Ιαπωνία είμαστε μαζί σου», ανέγραφε το πανό που σηκώθηκε πριν την έναρξη του αγώνα, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες από τον ισχυρό σεισμό και το τσουνάμι που χτύπησαν την Ιαπωνία, ενώ για τον ίδιο λόγο τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.


Πολλοί αναρωτιούνται ποιος αλλά και με ποιο τρόπο θα κοντράρει την Μπαρτσελόνα, ειδικά όταν αυτή πιάνει το top της απόδοσής της, γίνεται αχτύπητη και κάνει «σμπαράλια» κάθε αντίπαλη άμυνα. Για ρωτήστε και την Άρσεναλ. Νίκησε «παντελονάτα» με 2-1 στην Αγγλία, αλλά τη «σφαλιάρα» στη Βαρκελώνη θα τη θυμάται για καιρό! Το τελικό 3-1 -αν συνυπολογιστούν οι… 0 τελικές προσπάθειες (μιας και με αυτογκόλ παραβιάστηκε η εστία του Βαλντές) και το ένα τσουβάλι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι «μπλαουγκράνα»- μοιάζει τιμητικό. Η Μπάγερν του πρώτου ημιχρόνου και η Ίντερ του δευτέρου έδειξαν ικανές να το πετύχουν. Μόνο όμως μία πήρε την πρόκριση… Ας πάρουμε τα πράγματα με χρονική σειρά:

Οι Βαυαροί φάνηκε να αποπροσανατολίστηκαν από το 0-1 στο Μιλάνο, μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι και το «πλήρωσαν». Με τον Πάντεφ να δημιουργεί και τον Ετό (ο οποίος φαίνεται να ξεκινά από θέση οφσάιντ) να εκτελεί μόλις στο 4ο λεπτό, οι «νερατζούρι» πάγωσαν το “Allianz Arena”. Οι γηπεδούχοι άργησαν λίγο να βρουν τα πατήματά τους, αλλά όταν συνήλθαν, ήταν ασταμάτητοι! Με ένα ημίωρο «φωτιά», έφεραν τούμπα το σκορ και τις πιθανότητες πρόκρισης. Μια γκάφα του Σέζαρ, ο οποίος δεν μπόρεσε να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα σε ένα φαινομενικά ακίνδυνο σουτ του Ρόμπεν, έδωσε την ευκαιρία στον Γκόμες να σκοράρει από κοντά στο 21’ και να φέρει ξανά τα χαμόγελα στο στρατόπεδο των Γερμανών. Όταν δε ο Μίλερ πέτυχε το 2-1 στο 31’ έγινε το «έλα να δεις»! Με την ψυχολογία υπέρ τους και με τους Ιταλούς να ψάχνονται να δουν από πού τους ήρθε, έφτιαχναν τη μία φάση πίσω από την άλλη, με πιο χαρακτηριστική το χαμένο τετ-α-τετ του Ριμπερί και το δοκάρι του Μίλερ, παρόλα αυτά δεν βρήκαν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα.

Τον τρελό ρυθμό που επέβαλαν στο πρώτο ημίχρονο, ήταν φυσικό επόμενο πως δεν θα μπορούσαν να τον διατηρήσουν και στο δεύτερο oι παίκτες της Μπάγερν. Το τέμπο του αγώνα έπεσε στα μέτρα της Ίντερ, η οποία ανασυντάχθηκε και πήρε τον έλεγχο. Ο κορυφαίος για πολλούς παίκτης το 2010, Γουέσλι Σνάιντερ της έδωσε τη λύση. Από ασίστ του Ετό και δικό του υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή, ισοφάρισε σε 2-2 στο 63’ και πέρασε θηλιά γύρω από τον λαιμό των γηπεδούχων, οι οποίοι έβλεπαν… το κακό να έρχεται αλλά δεν ήταν σε θέση να κάνουν τίποτα για να το σταματήσουν. Μετά από επίμονες προσπάθειες, την μπάλα να γυροφέρνει έξω από την περιοχή της Μπάγερν στα τελευταία λεπτά, μια ενέργεια του Ετό, ο οποίος βρήκε υπέροχα στην περιοχή τον Πάντεφ και ένα άπιαστο σουτ του τελευταίου διαμορφώθηκε το τελικό 3-2 στο 88’, με το οποίο η Ίντερ έφτασε σε μια σπουδαία νίκη που την κρατά στο Champions League!


Μπάγερν Μονάχου (Λουίς Φαν Γκάαλ): Κραφτ, Λαμ, Μπρένο (89' Κρος), Βαν Μπούιτεν (70' Μπαντστούμπερ), Πράνιτς, Γκουστάβο, Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν (68' Άλτιντοπ), Ριμπερί, Μίλερ, Γκόμεζ.

Ίντερ (Λεονάρντο): Σέζαρ, Κίβου (88' Ναγκατόμο), Λούσιο, Ρανόκια, Μαϊκόν, Μότα, Στάνκοβιτς (51' Κουτίνιο), Καμπιάσο, Σνάιντερ, Πάντεφ (89' Καρχά), Ετό.

Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)
Γήπεδο: "Allianz Arena"



Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger