wozniacki-petkovic11_408.jpg
Η παντοδύναμη Αντρέα Πέτκοβιτς, πέτυχε ίσως τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας της επικρατώντας με 2-1 σετ της Νο1 τενίστριας στον κόσμο, Καρολίν Βοζνιάκι σημαδεύοντας με την επιτυχία της το γυναικείο ταμπλό στο Mαϊάμι. Η Γερμανίδα, Νο21 του ταμπλό, πήρε την πρόκριση για τις "8" στέλνοντας τη Δανέζα για... βαλίτσες!

Την εξαιρετική φόρμα που διανύει και τις απεριόριστες δυνατότητές της, επιβεβαίωσε η Αντρέα Πέτκοβιτς κόντρα στην Καρολίν Βοζνιάκι στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 4ο γύρο του Sony Ericsson Open.

Η 23χρονη, γεννημένη στην Τούζλα της Βοσνίας, μετά από ένα εξαιρετικό και αμφίρροπο αγώνα, επικράτησε με 7-5, 3-6, 6-3 της κορυφαίας τενίστριας στο tour και πήρε θριαμβευτική πρόκριση στα προημιτελικά της Premier διοργάνωσης των 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Γερμανίδα, Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης (career high), προερχόταν από δύο σχετικά εύκολες νίκες στους προηγούμενους γύρους κόντρα σε Χάμπτον και Μπενέσοβα, όμως ήταν το ξεκάθαρο αουτσάιντερ απέναντι στην Καρολίν Βοζνιάκι η οποία ταξίδεψε στο πανέμορφο Key Briscayne έχοντας στις αποσκευές της το βαρύτιμο τρόπαιο του BNP Paribas Open στο Indian Wells.

Η Αντρέα Πέτκοβιτς, από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το... τομάρι της και με τα μεγάλα forehands και σερβίς της, πίεσε αφόρητα τη Δανέζα η οποία έτρεχε σε όλο το γήπεδο για να βγάλει άμυνες, έχοντας να αντιμετωπίσει και τα δικά της λάθη που ήταν περισσότερα απ'το συνηθισμένο.

Μετά από δύο μοιρασμένα σετς, τα δύο κορίτσια οδηγήθηκαν στο καθοριστικό όπου η Πέτκοβιτς αποδείχθηκε πιο έτοιμη και διψασμένη φτάνοντας στη μεγάλη νίκη μετά από 2 ώρες και 24 λεπτά.

Η Βοζνιάκι κατάφερε να πάρει γρήγορα το break με το οποίο ξεκίνησε στο καθοριστικό σετ η Πέτκοβιτς όμως η νεαρή Γερμανίδα πέτυχε το 6ο της break στο ματς στο 6ο game του 3ου σετ (4-2) και στη συνέχεια δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω, αναγκάζοντας την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο να υποκλιθεί στο μεγάλο ταλέντο της.

Η Πέτκοβιτς η οποία μετά το τέλος του τουρνουά θα βρίσκεται σίγουρα στο top20, για πρώτη φορά στην καριέρα της, στα προημιτελικά του Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Γιάνκοβιτς-Μεντίνα Γκαρίγκεζ.

Στο μεταξύ, η Δευτέρα ξεκίνησε με μια μεγάλη νίκη της Μαρία Σαράποβα επί της Σαμάνθα Στόσουρ, με τη Ρωσίδα να συνεχίζει το εκπληκτικό σερί απέναντι στην απογοητευτική Σαμ.

Η Σαράποβα, Νο16 του ταμπλό και Νο13 στον κόσμο, χρειάστηκε 1 ώρα και 21 λεπτά για να νικήσει με το επιβλητικό 6-4, 6-1 την Αυστραλέζα, Νο4 της διοργάνωσης, παίρνοντας θριαμβευτική πρόκριση στις "8" καλύτερες του τουρνουά όπου θα συναντήσει την φορμαρισμένη Αλεξάντρα Ντουλγκέρου η οποία με τη σειρά της απέκλεισε με 6-3, 6-4 τη Σουάι Πενγκ.

Δευτέρα 28/03: 4ος γύρος Sony Ericsson Open
21-Petkovic (Germany) beat 1-Wozniacki (Denmark) 7-5 3-6 6-3
26-Dulgheru (Romania) beat Shuai (China) 6-3 6-4
16-Sharapova (Russia) beat 4-Stosur (Australia) 6-4 6-1

SONY ERICSSON OPEN DRAW

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger