nadal-indian11-3_408.jpg 
Το καλύτερο για τα πραγματικά δύσκολα κράταγε ο Ράφαελ Ναδάλ. Στην καλύτερή του φετινή εμφάνιση, ο 24χρονος Ισπανός νίκησε με 2-0 σετ τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο στον πρώτο ημιτελικό του BNP Paribas Open και την Κυριακή θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο του στο Indian Wells απέναντι σε έναν εκ των Τζόκοβιτς-Φέντερερ.

Μετά τις προβληματικές του εμφανίσεις κόντρα σε Ντέβαρμαν και Κάρλοβιτς, ο Ράφαελ Ναδάλ επέστρεψε στα γνωστά υψηλά στάνταρ απόδοσης και έγινε ο πρώτος τενίστας που εξασφαλίζει την εισοδό του στον μεγάλο τελικό του πρώτου Masters της σεζόν, στην Καλιφόρνια.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, παρά το εφιαλτικό του ξεκίνημα στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον Ντελ Πότρο, ανέβασε απότομα στροφές και πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση επικράτησε με 6-4, 6-4 του φορμαρισμένου Αργεντίνου, παίρνοντας για τρίτη φορά στην καριέρα του το εισιτήριο για τον τελικό του BNP Paribas Open.

Ο Ντελ Πότρο αγωνιζόταν στον τέταρτο συνεχόμενο ημιτελικό του στο tour και έδειχνε ικανός να απειλήσει θανάσιμα τον όχι και τόσο έτοιμο, όπως έδειξε στα προηγούμενα παιχνίδια του στη διοργάνωση, Ράφα Ναδάλ.

Ο αριστερόχειρας ταυρομάχος, όμως, μπορεί να ξεκίνησε εξαιρετικά άσχημα τον ημιτελικό βρισκόμενος με 1-4 games πίσω στο εναρκτήριο σετ, όμως στη συνέχεια απέδωσε εξαιρετικό τένις φτάνοντας στη σπουδαία και δύσκολη νίκη μετά από 1 ώρα και 51 λεπτά χορταστικού αγώνα στο κατάμεστο κεντρικό court του Indian Wells Tennis Garden.

Ο Ράφα, δύο φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, πήρε 5 συνεχόμενα games ολοκληρώνοντας τη σπουδαία ανατροπή στο 1ο σετ ενώ στο 2ο χρειάστηκε ένα break στο 5ο game (3-2) το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για να του δώσει τη νίκη.

Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα games όπου ο Ισπανός ήταν το λιγότερο... απογοητευτικός, η συνέχεια ήταν αντιστρόφως ανάλογη για τον άσο από τη Μαγιόρκα ο οποίος όχι μόνο κυριάρχησε του κουρασμένου, προς το τέλος, Ντελ Πότρο αλλά πρόσφερε και ορισμένους εντυπωσιακούς winners με το παντοδύναμο forehand του που βρέθηκε σε τεράστια μέρα.

Πλέον, ο Ναδάλ που ψάχνει τον πρώτο του φετινό τίτλο, θα περιμένει τον αντίπαλό του στον Κυριακάτικο τελικό ο οποίος θα προκύψει από το δεύτερο ημιτελικό μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ.

Τα στατικά του αγώνα
nadal-delpotro-stats11.jpg

Σάββατο 19/03: Ημιτελικά BNP Paribas Open
1-Nadal (Spain) beat Del Potro (Argentina) 6-4 6-4
22:30 2-Federer (Switzerland) vs Djokovic (Serbia)

BNP PARIBAS OPEN DRAW

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger